Nem kategorizált

Szoros kezdés után biztos győzelem: újabb siker a Füred ellen!

Egy nehéz első félidőt követően a PICK Szeged végül magabiztosan nyerte meg a Balatonfüred elleni hazai bajnokit. A 37-28-as végeredmény újabb diadalt jelent a csapatnak az NB I-ben, és a szezon harmadik fordulójában már 34. alkalommal győztük le a balatoniakat. Bodó Richárd és a fiatal akadémisták remek játéka mellett a nézők is kivették a részüket a sikerből!

Legutóbbi hírünk a csapatról a múlt heti Bajnokok Ligája szereplésről szólt, amikor Barcelonában játszottunk kiélezett mérkőzést. Most, két BL-meccs között újabb kihívás várt ránk a magyar bajnokságban, ahol ismét remekeltek játékosaink, különösen Bodó Richárd, aki már az első félidőben többször megzörgette a füredi hálót. A szünetben a szegedi publikum egy különleges díjátadón is részt vehetett, ahol a klub az ifjúsági Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett játékosainkat köszöntötte.

A második félidőben nem hagytunk kétséget afelől, ki uralja a mérkőzést: fokozatosan növeltük előnyünket, és a védekezésünk is egyre hatékonyabbá vált. Jérémy Toto és Bánhidi Bence fontos pillanatokban találtak be, de a meccs egyik legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor Mario Sostaric egy vicces közjáték után, a játékvezető hátáról lepattanó labdát értékesítette. A szegedi fiatalok is remekeltek, Balogh Dániel pedig főszerepet kapott a védekezésben, sőt, két góljával nagyban hozzájárult a győzelemhez.

Mostantól a Bajnokok Ligája felé fordítjuk a figyelmünket, hiszen szeptember 26-án, csütörtökön a francia HBC Nantes ellen folytatjuk hazai pályán. Egy újabb fontos összecsapás vár ránk, ahol ismét szükség lesz a szegedi közönség támogatására!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb