Mindenmás

Az ár elől menekülő vadak gyakrabban bukkanhatnak fel: időszakosan lezárják az 55-ös főút egy szakaszát, mutatjuk, meddig

Az árvízi helyzet és az ezzel járó vadveszély miatt időszakosan lezárja a rendőrség az 55-ös főutat Pörböly és Baja között hétfőtől csütörtökig – közölte a rendőrség honlapján a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ez azt jelenti, hogy hétfőn, kedden és szerdán 17:00 óra és másnap reggel 7 óra között az 55-ös főutat teljes szélességében lezárják.

AZ EMLÍTETT IDŐSZAKBAN RENDŐRI FELVEZETÉSSEL LEHET HALADNI AZ ÉRINTETT ÚTSZAKASZON

Az arra közlekedők – a forgalom nagyságától függően – arra számíthatnak, hogy mind Pörböly, mind Baja irányából kizárólag rendőri felvezetéssel haladhatnak át a fenti időszakokban az érintett útszakaszon – tartalmazza a közlemény. A keddi és a szerdai nap többi időszakaszában az autósok 60 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett fokozott óvatossággal közlekedhetnek az 55-ös főút Pörböly és Baja közti szakaszán – tették hozzá.

AZ ÁR ELŐL MENEKÜLŐ VADAK GYAKRABBAN BUKKANHATNAK FEL AZ ÚTON

Továbbra is kérik mindenkitől, hogy az érintett területen a lezárás időszakán túl is különös figyelemmel közlekedjenek a fokozott vadveszély miatt, ugyanis az érintett terület melletti erdőkből az ár elől menekülő vadak gyakrabban bukkanhatnak fel az úton és annak közelében – olvasható a közleményben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb