Mindenmás

Napi Pakk: igazi iskolás hangulatú hétfő Szegeden, kora őszi meleg időjárásra számíthatunk, tekerjük fel a hangerőt és énekeljük együtt, hogy Hit The Road, Jack!

Ez a hét is gyorsan eltelt, remélhetőleg sikeresen kipihente mindenki magát, hogy egy újabb, nagyszerű hétfővel indíthasson egy produktív hetet. A héten még békés időjárást tapasztalhatunk, igazi iskolás hangulat járja át a Napfény városát. Ma ünnepelné egyébként a születésnapját Orczy Emma bárónő, akinek a Vörös Pimpernel- c. művet is köszönhetjük. Összegyűjtöttünk pár érdekességet és tudni valót a hét első reggelére. Jön a Napi pakk!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS ORCZY EMMA BÁRÓNŐ SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Tekla, Ildikó, Ilona, Ila, Lina, Líviusz, Telma Szeged365 olvasóinknak! Érdekességek:

  • 2504 éve született Euripidész, görög tragédiaköltő.
  • 159 éve született Megszületett Orczy Emma bárónő, magyar származású angol dráma- és regényírónő (A Vörös Pimpernel).
  • 159 éve megszületett Suzanne Valadon francia festő, modell, az első nő, aki a Société Nationale des Beaux-Arts tagja lett.
  • 135 éve Fusajiro Yamauchi megalapította a Nintendot.
  • 94 éve Megszületett Ray Charles amerikai dzsessz-, blues- és popénekes, akinek a híres “Hit The Road, Jack” c. dalt is köszönhetjük.

MELEG, KORA ŐSZI IDŐRE SZÁMÍTHATUNK HÉTFŐTŐL, BÁR A HŐMÉRŐ HIGANYSZÁLA SIMÁN FELKÚSZHAT 27 FOKIG

Hétfőn keleten és északkeleten még marad a derült, napos idő, a Dunántúlon és a középső tájakon napközben viszont már fátyol- és gomolyfelhők árnyékolhatnak. Csapadék továbbra sem várható Szegeden. A dunántúli és középső tájakon többfelé feltámad, északnyugaton néhol felerősödik a déli, délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

FINOM FALATOKKAL VÁR MA IS A NAPFÉNY MŰTEREM

Vidd magaddal a Napfény Műterem ízeit és hangulatát akár otthonodba vagy a munkahelyedre! A Széchenyi tér 2/a alatt található étterem elviteles
Déli Ajánlata lehetővé teszi, hogy bárhol élvezhesd a frissen készült, ízletes fogásokat. Korábbi cikkünkben már megmutattuk, hogyan is készülnek ezek a finomságok, és milyen egyszerűen rendelhetsz belőlük. Csak hívd a 0630/952-6500-as telefonszámot 10:00 órától, és élvezd az otthonodban vagy az irodádban a Napfény Műterem remekeit. Ha mégis úgy döntesz, hogy helyben fogyasztod el, válaszd a mediterrán teraszt vagy a klimatizált exkluzív termet, ahol egy limonádéra is a vendégük vagy. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb