Mindenmás

Napi pakk: változékony lesz ma az időjárásunk, eső és napsütés is vár ránk Szegeden, fokozott ellenőrzést tart a rendőrség

Zakatol tovább a hét Szegeden, méghozzá igen változékony időjárással. Ma esőre és napsütésre is ugyanúgy van kilátásunk városunkban. Légy fokozottan óvatos az utakon, a következő két napban fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, a vasúti átjárókra és a vasúti közlekedés biztonságának fenntartására fognak kiemelt figyelmet fordítani. Fújd meg a reggeli kávéd, itt a Napi pakk!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Kende, Eufrozina, Nikolett, Gellért, Miklós és Mór nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 73 éve született Mark Hamill amerikai színész, Luke Skywalker a Csillagok háborújában.
  • 72 éve született Christopher Reeve amerikai színész, Superman alakítója.
  • 56 éve született Will Smith színész és énekes.

VÁLTOZATOS LESZ MA AZ IDŐJÁRÁS: ESŐRE ÉS NAPSÜTÉSRE IS SZÁMÍTHATUNK SZEGEDEN

Szerdán párásan, ködösen indulhat a napunk Szegeden, de a fátyol-és gomolyfelhők mellett több-kevesebb időre ki fog sütni a nap. Elszórtan várható eső, zápor, délután akár zivatarok is kialakulhatnak. A délnyugati szél többfelé megélénkül. Hajnalban 11, délután 25 fok várható Szegeden.

ÍNYCSIKLANDOZÓ FINOMSÁGOK, BARÁTSÁGOS HANGULAT

A Napfény Műterem déli ajánlata alatt mindig igazi baráti hangulat fogad! Itt nemcsak finom ételeket találsz, hanem egy helyet, ahol jól érezheted magad, akár egyedül, akár társaságban. Élvezd a frissen készült fogásokat, és ajándékba kapsz mellé egy pohár limonádét is, mert náluk mindig figyelnek a vendégek kényelmére. Ha egy olyan helyet keresel, ahol nemcsak az étel, de a hangulat is kellemes, ne keress tovább!Hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00 órától, vagy térj be hozzájuk, ahol a finom falatok mellé ajándék limonádé is jár egészen 16:00-ig! Jó étvágyat kívánunk!

FOKOZOTT ELLENŐRZÉST TART A RENDŐRSÉG

Fokozott ellenőrzést rendeltek el szerdára, a vasúti átjárókra és a vasúti közlekedés biztonságának fenntartására fog kiemelt figyelmet fordítani a rendőrség. Mint megtudtuk, a RAILPOL 8. Rail Action Week nemzetközi vasúti rendőri ellenőrzés keretében 2024. szeptember 25-én 7 órától hazánkban is 48 órás akciót tartanak.

MA STARTOL A RADNÓTI-ESTEK RENDEZVÉNYSOROZAT

Ismét kezdetét veszi a szegedi bölcsészkar rendezvénysorozata, a Radnóti-estek. A meghívott előadók, területük szakértői idén egy mindannyiunkat érintő témáról beszélgetnek majd: hogy hogyan hatott a koronavírus-járvány ránk és a tudományra. Az ingyenesen látogatható eseményeknek most is a kar kávézója, a Café Radnóti ad otthont, elsőként szeptember 25-én 18 órától – tájékoztatta szerkesztőségünket az intézmény.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb