Mindenmás

Újabb információk derültek ki a baktói halálos kukásautó balesetről: a mentők kiérkezéséig a diszpécser útmutatása alapján munkatársai kezdték meg az áldozat újraélesztését

Halálos baleset történt kedden délután Baktóban, a Népdal utcában. Információink szerint egy kukásautó tolatás közben egy villanyoszlopnak nyomott egy férfit, akinek az életét a kiérkező mentők sem tudták megmenteni, írtuk meg hétfőn. Mint a Tények adásából kiderült, a kukásautón dolgozó fiatal, húszas éveiben járó férfit a munkatársai a diszpécser segítségével próbálták újraéleszteni a mentősök kiérkezéséig, sikertelenül.

MÁR NEM LEHETETT MEGMENTENI

Kukásautó nyomott halálra egy rajta dolgozó rakodómunkást kedden délután Szegeden. A húszas éveiben járó áldozat éppen fel akart lépni a tolató kukásautó hátuljára, amikor a jármű egy villanyoszlopnak nyomta. Nagyon súlyosan megsérült, a szemtanúk azonnal riasztották a mentőket, akik csaknem egy órán át küzdöttek az életéért, de már nem lehetett megmenteni, írta a Tények.

MUNKATÁRSAI KEZDTÉK MEG AZ ÚJRAÉLESZTÉST

Információik szerint azt még vizsgálják a hatóságok, hogy az áldozat a kukásautón fent állt, vagy éppen próbált fellépni rá, amikor a tragédia történt. A környékbeliek és a munkatársai is azonnal segíteni próbáltak. A szemtanúk elmondása szerint az egyik ottlakó riasztotta a mentőket, ám a fiatal férfi újraélesztését már a mentők kiérkezése előtt, a diszpécser útmutatásai alapján munkatársai megkezdték.

OLYAN SÚLYOS HASI ÉS MELLKASI SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, HOGY AZ ÚJRAÉLESZTÉS NEM VEZETETT EREDMÉNYRE

Mint Hangai József, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének szóvivője a Tényeknek elmondta, riasztották a legközelebbi szabad mentőegységet, valamint egy eset és egy rohamkocsi is a helyszínre érkezett. A mentősök sokáig küzdöttek a fiatal életéért, azonban olyan súlyos mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztési kísérlet nem vezetett eredményre.

A baleset következtében a villanyoszlop annyira megsérült, hogy másnapra ki kellett cserélni.

Forrás: tenyek.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb