Mindenmás

Ne kövess el hibát: 50%-os szigetelési kedvezmény tél előtt, nézd meg, jogosult vagy-e a brutális ajánlatra!

Itt a lehetőség, hogy idén télen ne a hideg uralja a lakásod! A Zengő most 50%-os kedvezménnyel segít, hogy otthonod meleg és energiatakarékos legyen. Gyors, egyszerű regisztrációval juthatsz hozzá a brutális kedvezményhez – nézd meg, jogosult vagy-e, és ne hagyd ki, mert ezzel most hatalmasat spórolhatsz! Dél-Magyarországon ezt három helyen teheted meg a Zengő Alföld kollégáinál. 

Brutális akcióval készült a télre a Zengő Alföld: nemcsak egy, hanem három különböző helyszínen is 50%-os kedvezményt kínál a Hungarocell hőszigetelő lapokra a Felújítási Program keretében! Kiskunmajsán a C-Tüzépen (Marisi u. 4.), Orosházán a Mindent is Iparos Centrum üzletében (Szentesi út 31.) és Szegeden (Szőregi út 46-50.) egyaránt elérhető ez a kivételes ajánlat. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy otthonod végre meleg és energiatakarékos legyen, most itt a vissza nem térő lehetőség, hogy mindezt féláron valósítsd meg. Az akció máris elérhető, ne hagyd ki! Természetesen ezt nem csak úgy írjuk, a cikkben be is bizonyítjuk!

A Zengő Alföld Hungarocell Felújítási Programja egyszerűen és gyorsan igénybe vehető, azonnal 50% kedvezményt kapsz a szigetelésre. Csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz a weboldalukon, feltöltöd a szükséges dokumentumokat és néhány képet a jelenleg szigeteletlen otthonodról, és máris megspórolhatod a szigetelés költségeinek felét. A programban való részvételhez nem kell más, mint hogy magyar állampolgár legyél, saját lakóingatlannal rendelkezz, amely nem új építésű, és eddig nem volt szigetelve. Ezek az egyszerű feltételek teljesülése esetén máris jogosult vagy a brutális kedvezményre! ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI:

A szigeteléshez szükséges Hungarocell lapok felét teljesen ingyen biztosítják, ráadásul ingyen házhoz is szállítják őket! Az ajánlat része a Thermomaster hőszigetelő alaprendszer, amely a legelterjedtebb falazati vastagságokra – 30 és 38 cm – van optimalizálva, így biztos lehetsz benne, hogy otthonod a legjobb hőszigetelést kapja. A jó hőszigetelés nemcsak melegebb és kényelmesebb otthont biztosít, de akár 20-30%-kal csökkentheti a fűtési költségeidet is. A Zengő Alföld programjával nemcsak a hideg hónapokat vészeled át kellemesen, hanem hosszú távú befektetést is teszel az otthonodba. Ne hagyd, hogy a tél kihívást jelentsen, regisztrálj, és csapj le a lehetőségre, amíg még tart az akció!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb