Mindenmás

Bedugult a Rókusi körút, de nem véletlen: megy a festés a helyszínen

Be van dugulva a Rókusi körút – jelezte Dávid olvasónk kedden délután 15 óra körül. Mint kiderült, nem véletlen, ugyanis a múlt héten elkészült útszakaszt festik a helyszínen a szakemberek.

A múlt héten írtuk meg, hogy már nem kell kerülőútvonalat keresni, elkészültek a burkolatfelújítási munkálatokkal a Rókusi körúton. Az aszfaltozással tényleg végeztek, ám nagyon úgy fest, hogy az utolsó simításokat végzik a helyszínen, jelenleg festik az útburkolati jeleket, így Dávid olvasónk szerint fel is torlódott a forgalom.

SZEGÉLYKÖVEKET CSERÉLTEK, ÉS ÚJ ASZFALT KERÜLT A RÓKUSI KÖRÚTRA

Mint korábban megírtuk, a beruházásnak még júniusban kezdtek neki, a terv az volt, hogy három hónap alatt mintegy 350 méteren

  • kicserélik a szegélyköveket,
  • egy-egy sáv lezárásával pedig új aszfaltot is kapjon a körút.

Utóbbinál komolyabb beavatkozásra is szükség volt, összesen 12 centiméteren cserélték az aszfaltot az útlap minősége miatt. A felújítás csaknem 197 millió forintból valósult meg, és az előzetes várakozásoknak megfelelően, szeptember végére készültek el. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb