Gasztro

Fatüzelésű kemencéből a kanapédra: Szeged autentikus pizzái most házhoz jönnek!

A szegediek régi vágya teljesült: már nem csak a pizzéria falai között élvezheted a Nova – Del Capo pizzáit, hanem házhoz is rendelheted! 14 féle pizzából és 14 féle plusz feltétből választhatsz, a Foodorán keresztül pedig egyszerűen és gyorsan érkezik a kedvenced. Minden egyes pizza fatüzelésű kemencében, minőségi olasz alapanyagokból, profi szakácsok keze alatt készül.

Ha Szegeden valami igazán különlegesre vágysz, akkor biztosan hallottál már a Nova – Del Capo pizzériáról. A város legautentikusabb nápolyi stílusú pizzáiról ismert hely végre meghallgatta vendégei kérését: mostantól a Foodorán keresztül házhoz is rendelheted a pizzáikat! Nincs is jobb, mint otthon, kényelmesen várni azt a pizzát, amit eddig csak a pizzéria falai között élvezhettél.

A Nova – Del Capo pizzái minden falatban Olaszországot idézik: a hosszú kelesztésű tészta és a minőségi olasz alapanyagok adják meg az ízélményt, amit a fatüzelésű kemence tökéletesít. Az igazi titok azonban a szenvedélyes pizzaszakácsokban rejlik, akik minden egyes pizzát mesteri pontossággal készítenek el. Ha mindez nem lenne elég, 14 féle pizzából és 14 féle extra feltétből választhatsz, így a variációk száma szinte végtelen!

A pizzéria házhoz szállításának bevezetése nem volt véletlen: a szegedi vendégek régóta kérték, hogy élvezhessék a Nova – Del Capo pizzáit otthon is. Most végre teljesült a vágyuk! Csak egy kattintás a Foodorán, és a legjobb nápolyi stílusú pizzák már úton is vannak feléd!

Kevesen tudják, de a nápolyi pizza titka a tökéletes tésztában rejlik. A Nova – Del Capo pizzériában használt tészta 48 órás kelesztési idővel készül, ez adja a könnyű, mégis ropogós állagot, amit nem lehet máshol megtalálni. Az igazi nápolyi pizzának pedig megvan az az egyedi, füstös íze, amit csak a fatüzelésű kemencében sütött pizzák tudnak nyújtani.

Miért várnál tovább? Kóstold meg Te is a város egyik legjobb pizzáját otthon, a kanapéról!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb