Mindenmás

Masszív torlódás van az M5-ösön, oda-vissza: az egyik oldalon terelést bontanak, a másikon a kiégett kamion mentése zajlik (videóval)

“Örkényi pihenőtől Szeged felé. Nem számoltam, de minimum 5 kilométeres a sor” – jelezte Gábor olvasónk, aki az M5-ösön araszol jelenleg. Szeged felé azért torlódott fel a kocsisor, mert terelést bontanak Örkény és Lajosmizse között. A 63-as km-től a 71-es km-ig csak egy sávon halad a forgalom, a korlátozás miatt pedig 5 km-es torlódás alakult ki. 

Gábor olvasónk tájékoztatása szerint mindeközben a Budapest felé tartó oldalon is dolgoznak, a 94 kilométerszelvénynél csak a belső sáv járható, mert az egy hete kiégett kamion mentése zajlik éppen. Mint korábban megírtuk, itt egy bálázott ruhaneműt szállító teherautó kapott lángra, a tűzoltók három vízsugárral oltották el.

Köszönjük az infókat és a fotókat Gábor olvasónknak! A mentés így zajlik:

A torlódás pedig így fest a másik oldalon:

@szeged365

Már legalább 5 kilométeres a torlódás az M5-ösön… Terelést bontanak, ami megakasztotta a forgalmat! Köszönjük a videót Gábornak!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A múlt heti eseményről itt írtunk:


Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb