Mindenmás

Napi prosztó: egy férfi több gyermek szeme láttára végezhetett önkielégítést az egyik szegedi óvoda és iskola környékén (frissítve)

Egyik olvasónk hívta fel figyelmünket egy szegedi csoportban közzétett bejegyzésre, melyben azt írják, hogy ma egy férfi öt gyermeket “zaklathatott” Szegeden. A bejegyzés szerint az iskolából hazafelé tartó diákok arra lettek figyelmesek, hogy egy gyanús alak a bokornál valami furcsa dolgot tesz. Mint kiderült, önkielégítést végezhetett.

A posztoló azzal kezdte a történetet, hogy a húga a barátaival tartott éppen hazafelé Szegeden. Öten voltak, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy pasas az egyik Gáspár Zoltán utcai óvoda és iskola sarkánál áll egyhelyben, a panelház előtt, a bokroknál.

ÖNKIELÉGÍTÉST VÉGZETT: MIKOR LEBUKOTT, ELSIETETT, DE KÉSŐBB KÖVETNI KEZDTE A GYERMEKEKET

Mint kiderült, először nem értették, mit keres a bokrok mögött, de mikor a férfi feléjük fordult, akkor vették észre, hogy “éppen önkielégítést végez.” A beszámoló szerint a gyanús alak, miután lebukott, felpattant az elektromos rollerére, majd később az épületet megkerülve a nyomukba eredt. “Ők ezt észrevették, amikor az ovi másik sarkához érkeztek, emiatt a pasi egy autó mögé próbált meg elrejtőzni. Ennek láttára mind hazáig futottak ijedtükben, de szerencsére jól vannak… Okunk van azt hinni, hogy a férfi utána is folytatta a környéken a portyázgatást, mivel később arra sétálva láttuk egy pillanatra, ahogy ismét elsuhant az ovi mellett ugyanazzal a rollerrel” – emelte ki a posztoló.

MINDEN ESETBEN SZÓLJUNK A RENDŐSÉGNEK!

Információink szerint a rendőrégre nem érkezett bejelentés a fent is említett események kapcsán, ezért

kérjük, hogy aki szabálysértés, vagy bűncselekmény elkövetését észleli, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón!

Segítsük a rendőrséget, ne a csoportokba posztoljuk először, ha bűncselekményt látunk, vagy tudomásunkra jut egy, hiszen ők azok, akik érdemben és azonnal intézkedni tudnak ilyen esetekben!

FRISSÍTVE: VISSZATÉRŐEN ELLENŐRZIK A HELYSZÍNT

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünknek küldött közleményében kiemelte, hogy nem érkezett bejelentés a rendőrségre. “Tájékoztatjuk továbbá, hogy munkatársaink a helyszínt visszatérően ellenőrzik. Kérjük, hogy a nyilvánosság eszközével élve segítsék a munkánkat azzal, hogy ha bárki információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, vagy hasonlót tapasztal, akkor tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon” – hangsúlyozták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb