Mindenmás

Tuti tipp a szegedi felújításokhoz: minden, amire szükséged van, az Élplast Kft.-nél!

Ha épp újítanál, a párkányoktól a szúnyoghálóig mindent megtalálsz az Élplast Kft.-nél. Nemcsak forgalmazók, hanem beépítést is vállalnak, akár felméréssel is. Ismerd meg prémium termékeiket, és válassz Te is a helyszíni bemutatótermükből! Ráadásul barkácsolni is segítenek: szúnyoghálókhoz minden anyagot biztosítanak azoknak, akik szeretnék saját kezűleg megoldani!

Az Élplast Kft.-t már korábbi cikkünkben is bemutattuk, ahol részletesen beszámoltunk többek között a különféle prémium minőségű párkányaikról, valamint szúnyogháló- és alumínium kerítésrendszer szolgáltatásaikról. Akkor a videónkban szemléltettük a termékek kiváló minőségét, most pedig még részletesebben bemutatjuk, hogy miért érdemes az Élplastot választanod, ha felújítanál vagy építkeznél. A korábbi cikkünket itt olvashatod el:

Az Élplast Kft. kínálatában minden megtalálható, ami egy modern otthonhoz szükséges. Párkányaik kínálata széles: az egyszerű műanyag párkányoktól egészen a prémium kőpárkányokig terjed a választék, legyen szó márványról, gránitról vagy egyéb elegáns megoldásokról. Az Élplast nemcsak forgalmazza ezeket a termékeket, de a beépítést is szakszerűen elvégzi, sőt, előzetes felmérést is vállalnak. Az üzletükben pedig személyesen is megtekinthetők a különböző minták, így a választás is könnyebb lesz.

A párkányok mellett az Élplast a szúnyoghálókészítés terén is otthonosan mozog. Minden anyagot biztosítanak azoknak, akik saját kezűleg szeretnék elkészíteni a szúnyoghálójukat, de ha nincs kedved vagy időd ezzel bajlódni, ők rövid határidővel elkészítik a fix szúnyoghálót is, műanyag vagy alumínium kerettel. A választék itt sem áll meg: a színválasztékban a fehértől az antracitig, fa mintásig és aranytölgyig minden megtalálható, hogy biztosan passzoljon a nyílászáróidhoz. Ráadásul előrendelést is felvesznek alumínium keretes szúnyoghálókra ajtókhoz.

A harmadik terület, ahol az Élplast szolgáltatást nyújt, az alumínium kerítésrendszerek világa. A videónkban is bemutattuk, hogy milyen professzionális módon készül el egy ilyen kerítés, és hogy milyen szín- és méretválasztékkal dolgoznak. A kerítéselemek önállóan is megvásárolhatók, saját méretek alapján gyártják le őket, így a barkácsolók is kiélhetik kreativitásukat. Aki pedig nem szeretne ezzel foglalkozni, annak a cég a felmérést és a beépítést is vállalja.

Tudtad? Az alumínium nemcsak könnyű és strapabíró, de ellenáll az időjárás viszontagságainak, így a kerítések ideális anyaga. Az alumínium korrózióálló, és a kezelési eljárásoknak köszönhetően még tartósabbá válik. Ezek a kerítések évtizedekig szépek és időtállók maradnak, így hosszú távú befektetésnek is kitűnőek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb