Mindenmás

Személyre szabott terápiák elérhető áron: ezt kínálja a szegedi Szent Vincent!

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ, amely a héten ünnepelte szegedi központjának 8. születésnapját, továbbra is az elérhető prémium rehabilitáció híve. Détári Vilmos alapító hangsúlyozza: az árképzésnél mindig figyelembe veszik a helyi és országos árakat, hogy a lehető legtöbb érintett számára elérhető legyen a szolgáltatás. Eközben a központ folyamatosan követi a legmodernebb eszközöket és terápiákat, melyeket elsőként alkalmaznak Magyarországon.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ Szegeden nemrég ünnepelte a 8. születésnapját, amely egy újabb mérföldkövet jelentett az ország egyik legjobban felszerelt magán rehabilitációs központjának életében. A Détári Vilmos által alapított központ már az ország egyik legnagyobb intézményévé vált, és ennek sikerét a folyamatos fejlesztések és a személyre szabott ellátás biztosítják​.

Détári Vilmos szerint a központ árképzése mindig középkategóriában mozog, hogy a prémium ellátás is elérhető legyen azok számára, akik alacsony jövedelemből, például rokkantnyugdíjból élnek. „Fontosnak tartjuk, hogy minél több sérült emberen segíthessünk anélkül, hogy túlzott terheket róna rájuk a rehabilitáció költsége,” nyilatkozta​.

A központ szakmai hozzáállásának központjában áll a komplex, egyénre szabott ellátás. A szakemberek minden páciensre külön figyelmet fordítanak, a legmodernebb kutatások alapján végzett kezelésekkel, amelyek a fizikai és mentális egészség helyreállítását célozzák meg. Détári Vilmos korábban már figyelmeztetett az online gyógytornák veszélyeire, hangsúlyozva, hogy az ilyen módszerek helytelen alkalmazása visszafordíthatatlan károkat is okozhat.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központban az egyénre szabott terápiák több napon átívelő folyamatok, amelyek célja, hogy a páciens fizikai és mentális állapotát folyamatosan nyomon kövessék és fejlesszék. Minden beteg egyedi programot kap, amely figyelembe veszi állapotának aktuális helyzetét, és különféle szakemberek bevonásával haladnak előre a kezelési tervben.

A terápia elemei között szerepel a gyógytorna, a kognitív tréning, valamint pszichológiai támogatás is, mindezt olyan modern eszközökkel, amelyek hozzájárulnak a gyorsabb felépüléshez. Az intenzív, több napon át tartó kezelések célja, hogy a rehabilitáció folyamatossága és hatékonysága maximálisan biztosított legyen, ezzel elősegítve a páciensek teljes élethez való visszatérését.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb