Közélet

Felbukkant Szegeden a köztársasági elnök, és nem is akárhol

Ismét szegedre látogatott Magyarország köztársasági elnöke. Sulyok Tamás csütörtökön este a Tranzitus-szertartáson és az Assisi Szent Ferenc halálának évfordulója alkalmából megrendezett ünnepi szentmisén vett részt az alsóvárosi Ferences-templomban.

A köztársasági elnök a mise után elmondta, hogy nagyon szereti Szegedet, negyven év köti a városhoz. Ha csak teheti hazalátogat, és ezt az időt a családdal és a barátokkal tölti.

GYAKRAN SÉTÁL A BELVÁROSBAN

A köztársasági elnök azt is elárulta, hogy ilyenkor gyakran sétál a belvárosban. Kedvenc helyei között a Kárász utcát és a Dóm teret említette, de hozzátette, hogy tulajdonképpen felsorolhatná a város minden egye részét. Az is kiderült a Magyar Nemzetnek adott interjújából, hogy Sulyok Tamás most néhány napig Szegeden marad. A köztársasági elnök júniusban is járt Szegeden. Akkor magánlátogatásra érkezett a szegedi gyermekonkológiára a feleségével, Nagy Zsuzsannával, és ajándékokkal halmozták el az osztály betegeit és dolgozóit.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb