Mindenmás

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni.” – Azahriah hamarosan egy időre visszavonul!

A poptörténelmet író fiatal zenész, vasárnap kora délután a Youtube-oldalán beszélt arról, hogy hamarosan visszavonul. A zenész megköszönte az elmúlt három év pörgést, a rajongókat pedig megnyugtatta, hogy nem lesznek sokáig Azagriah nélkül, ugyanis november végén jelenik meg a sikeres zenész sztoriját bemutató egész estés film, Mi vagyunk Azahriah címmel.

“Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfõképpen tanulni tovább és fejlődni” – ezzel vezette fel vasárnap kora délután a Youtube-csatornáján közzétett üzenetében Azahriah, hogy hamarosan visszavonul. “Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig” – folytatta, hozzátéve, hogy hálásan köszöni “az elmúlt 3 év pörgést”  – vette észre a hvg.hu.

NEM MÁRÓL HOLNAPRA TŰNIK EL, LENYOM MÉG EGY URÓPAT TURNÉT

Nem máról holnapra tűnik el, hanem mint írta: “Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az eu tour eztán egy darabig felszívódok.” Rajongóinak végül azt üzente: “nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.” 

A HAMAROSAN BEMUTATÁSRA KERÜLŐ FILM, HIVATALOS ELŐZETEST KAPOTT

Még április elején robbant a hír, miszerint teljesen titokban elkezdtek dolgozni egy filmen, amely hazánk jelenleg egyik legkiemelkedőbb és legnépszerűbb előadójának, Azahriah-nak az életútját mutatja be. A projekt minden nagyobb felhajtás nélkül került fel az idei mozis bemutatók közé Mi vagyunk Azahriah címmel.

Azahriah egyébként nemrég, szeptember 19-én az OTP Bank-PICK Szeged-nek szurkolt, akik aznap este Barcelonában harcoltak a BL-ben. A meccsről és arról, hogy az énekes hogyan üzent a szegedi veteránoknak, itt cikkeztünk. A zenész legutóbb Szegeden a SZIN-en lépett fel, nagyon reméljük, hogy nem utoljára. Hajrá Azahriah!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb