Sport

NB II: A Szentlőrinc és a Szeged kemény ütközet után osztozkdott, ez senkinek nem volt jó

A labdarúgó NB II 9. fordulójában a Szentlőrinc nem tudta feltörni a Szeged-Csanád védelmét, igaz, a vendégek sem jártak közel ahhoz, hogy minden pontot begyűjtsenek a piros-feketéknél. Végül egy gólnélküli mérkőzést követően osztozkodtak az együttesek.

Kemény csatát vívott egymással a szezont remekül kezdő, ugyanakkor az elmúlt fordulókban gödörbe kerülő Szentlőrinc és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Az első játékrészben a szegediek voltak valamivel veszélyesebbek, de azt a kevés pontos kísérletet, amit összehoztak, azt Gyurján megoldotta. A piros-feketék támadásai gyorsabban elhaltak, így Takács Jánosnak nem igen akadt dolga – tájékoztat a Nemzeti sport. A fordulást követően javult a hazaiak játéka, s már a tizenhatoson belülre is eljutottak, de veszélyes lövésük nem volt. Igaz ez a csongrádiakra is, akik egy Márkvárt lövésen kívül nem igen okoztak nehézséget Gyurjánnak. Ez tipikusan az a mérkőzés volt, amit talán ha még egy napig játsszanak, akkor sem esik gól.

A VÉGEREDMÉNY ENNEK ÉRTELMÉBEN: 0-0

LABDARÚGÓ NB II
9. FORDULÓ
SZENTLŐRINC–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0
Szentlőrinc, Szentlőrinci sporttelep, 700 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Kiss Balázs, Ring Kevin)
SZENTLŐRINC: Gyurján – Szekszárdi M., Keresztes (Kiss-Szemán, 34.), Dinnyés, Stifter – Poór P. (Hleba, 72.), Rab – Bőle, Nagy R., Helesh (Hajdú R., 59.) – Novák Zs. (Tóth-Gábor, a szünetben). Vezetőedző: Waltner Róbert
SZEGED: Takács J. – Palincsár (Könczey, 61.), Szilágyi Z., Horváth M., Pejovics, Tóth B. (Gera N., 81.) – Mohos (Pruska, 61.), Márkvárt, Haris (Varga Gy., 81.) – Novák Cs., Borvető (Biben, 61.). Vezetőedző: Michael Boris

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb