Mindenmás

Elhunyt a Jóban Rosszban színésznőjének kisfia, miután anya és fia szenvedett balesetet: a színésznő állapota továbbra is válságos

Feladta a harcot Sallai Nóra a Jóban Rosszban színésznőjének kisfia, az orvosok nem tudták megmenteni az ötéves Bende életét. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó baleset ügyében folytatja Sallai Nóráék autóbalesetének nyomozását. 

Meghalt a kórházban a Jóban Rosszban egykori színésznőjének, Sallai Nórának a kisfia, miután bő egy hete Alsónémediben a színésznővel együtt súlyos autóbaleset érte őket – írja a Blikk.

A JÓBAN ROSSZBAN SZÍNÉSZNŐJÉT MÉG AZ INTENZÍVEN ÁPOLJÁK

Sallai Nórát azóta is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, állapota válságos, az ütközés során ugyanis több, igen súlyos sérülést szenvedett, amelynek mértéket még az orvosok sem tudtak megállapítani- derül ki az Index egyik cikkéből.

VÉRRE VAN SZÜKSÉGE, ORSZÁGOS VÉRADÁS INDULT ÉRTE

A színésznőre műtétek sora vár rá az elkövetkező hetekben, ehhez azonban vérre van szükség. Egy héttel ezelőtt országos irányított véradás indult Nóráért, amelyben színész kollégái és a Játékszín is részt vett. Többek között Kakasi Dóra, Jánosi Dávid és Gazdag Tibor is adott vért a színésznőnek, de folyamatosan, az egész országban lehet adományozni a plazmaadó pontokon jelenleg is. 

A BALESET MÉG HÉTVÉGÉN TÖRTÉNT, EGY BMW-ES CSAPÓDOTT NEKIK

Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban sorozat egyik színésznője és ötéves kisfia. Egy családi látogatásról tartottak hazafelé, mikor egy száguldó BMW csapódott nekik a Haraszti útnál – írja a Blikk. A balesetről (amely még a hétvégén történt) a TV2 Tények című műsora videót is közölt korábban. 

https://tenyek.hu/video/utkoztek-oteves-fiut-elesztettek-ujra

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb