Szegedi Arcok

Izgalmas pillanatok jönnek: Czutor Zoli újra a szorítóban, ismét bunyózni fog a Sztárboxban

Mint megírtuk, Czutor Zoltán, a Belmondo és a Nyers zenekar frontembere még szeptember 22-én este A Gólkirályság és a Drága örökösök színészével, Mészáros Andrással csapott össze a ringben az RTL Sztárbox című műsorában. A küzdelem az első menetben ért véget, miután a szegedi zenész sarka bedobta a törölközőt pár nagyobb találatot követően. Most azonban kiderült, a 2022-es év Legszegedibb Zenésze most újra ringbe száll, az ellenfele pedig nem lesz más, mint Németh Kristóf, színész.

Czutor Zolival egyébként a meccs után készítettünk interjút, akkor azt mondta a Szeged365-nek, hogy visszatekintve a mérkőzésre úgy érzi, talán túlságosan is higgadt volt, amikor a szorítóba lépett, s ez lehet nem volt olyan jó dolog. “Valószínűleg sokkal jobbat tett volna a mérkőzésnek, ha úgy felspanolnak engem, hogy beindulok, elvisz a hév, s le akarom rámolni az ellenfelem fejét. Ez a túlságosan nagy higgadtság gyakorlatilag szükséges volt ahhoz, hogy a koncepciómat végrehajtsam, ami viszont nem bizonyult most sikeresnek” – mondta akkor Czutor Zoli.

ÚJBÓL BIZONYÍTHAT CZUTOR ZOLI

Nos, nagyon úgy fest, hogy most még egyszer bizonyíthat, hiszen Király Viktor és Herceg mérkőzése előtt Németh Kristóf mikrofont ragadott a legutóbbi Sztrábox adásában és bejelentette, hogy vasárnap újra visszaáll a ringbe, és a 2022-es év Legszegedibb Zenészével, Czutor Zolival fognak barátságos mérkőzést vívni. A presztízs-meccsnek egyébként nem lesz tétje, de készülnek rá rendesen, mintha egy igazi mérkőzés lenne. Németh Kristóf már posztolt is a nagy bejelentésről az Instagram oldalán:

Hajrá, Zoli! Szurkolunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb