Mindenmás

Letartóztattak egy nőt, mert négyszer is részegen vezetett Szegeden, bevonták a jogsiját, de ez sem zavarta

A letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a nőnek, aki 2024 tavaszán ismételten megszegte a közlekedési szabályokat, ugyanis ittasan és vezetői engedély nélkül vezetett Szeged utcáin.

Mint kiderült, a nő először márciusban került a rendőrség látókörébe, amikor egy délutáni igazoltatás során ittasan ült a volán mögött. A jogosítványát ekkor azonnal bevonták, de ennek ellenére áprilisban, és májusban is újra ittas vezetésen érték a rendőrök az éjszakai órákban.

ELTILTOTTÁK A VEZETÉSTŐL, DE MÁR AZNAP KOCSIBA ÜLT

A májusi eset után végül a nő ellen vezetéstől való eltiltást rendeltek el, azonban ennek kihirdetése után, még aznap éjjel újra ittasan vezette autóját, így negyedszerre is tetten érte a rendőrség. A négy rendbeli ittas vezetés, valamint az engedély nélküli vezetés miatt indított eljárásban az ügyészség a letartóztatását kérte, mivel fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint a gyanúsított a korábban elrendelt bűnügyi felügyelet szabályait is megszegte. A Szegedi Járásbíróság az egy hónapos letartóztatást elrendelte.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb