Szegedi ArcokVideo365

Magyarország legnagyobb optikája nyit meg a Kölcsey utcában – Szeged365 szemüvegen keresztül lestük meg az épülő Domján Optika S-CLASS-t, a Kölcsey utca legújabb ékszerdobozát (videóval és fotókkal)

Napokon belül megnyit a Kölcsey utca újdonsága, egyen Magyarország legnagyobb, 440 négyzetméter alapterületű optikája – számoltunk be róla a hétvégén. Az említett, gigantikus üzlethelyiség mellett a munkálatok kezdete óta szegediek százai sétálnak el, rendre kíváncsiskodó tekintettel az arcukon. Az üzlethelyiség beépítése gőzerővel pörög a Kölcsey utca jogi kar felőli végén, mint Domján Ilona alapítótól megtudtuk, még a saját rekordjukat is megdöntötték:

  • a hódmezővásárhelyi üzletüket 26 nap alatt építették meg,
  • az újdonság, ami Domján Optika S-CLASS névre hallgat, viszont 21 nap alatt sikerült kulcsrakész állapotba hozniuk.

A nyitás dátuma is megvan, a Látás Világnapjára egy VIP party-val készülnek, péntek reggel pedig a nagyközönség előtt is megnyitnak majd. 2001 – ez volt az az év, amikor kapcsolatba került az optikák világával Domján Ilona, az azóta eltelt röpke 23 év alatt pedig már két grandiózus üzletet is nyitott Csongrád-Csanádban: a Domján Optika 2018 óta Szentesen, 2021 óta pedig már Hódmezővásárhelyen is várja a vásárlókat, a sikersztori viszont nem áll meg, ugyanis a héten a Kölcsey utca Tisza Lajos körút felőli végén is megnyitják az ország legnagyobb ilyen jellegű üzletét, 440 négyzetméteren. Mint ahogyan Ilona ecsetelte nekünk, a Domján Optika S-CLASS erősen nemzetközi színvonalat képvisel, luxus kivitelű, mégis az átlagember számára is elérhető termékportfóliót kínál, egy ilyen adottsággal rendelkező vállalkozásnak pedig természetes, hogy Szegeden a helye. A gigantikus méretekkel rendelkező optikában többek között olyan világszinten is közismert, prémium márkákat lehet majd megtalálni, mint például

  • a Versace,
  • a Yves Saint-Laurent,
  • a Gucci,
  • a Balenciaga,
  • a Chloé,
  • vagy éppen a Michael Kors

340 ÜVEGPOLC, RENGETEG TERMÉK ÉS EGY GIGANTIKUS LED FAL

Az egészen elképesztő eleganciát és kifinomultságot sugárzó szemüvegek és keretek félelmetes mennyiségű, 340 db üvegpolcon lesznek elhelyezve, mint ahogyan Ilonától megtudtuk, ezt öttel kell beszorozni,  és
megkapjuk, hogy pontosan mennyi termék lesz a polcokon. Ha ezekhez hozzáadjuk a fiókok tartalmát is, kiderül, hogy többezer keretből és napszemüvegből lehet majd választani Magyarország immáron legnagyobb optikájában. Egy padlótól a plafonig érő, óriás LED fal is helyett kapott az üzlethelyiségben, erről, és a Domján Optika sztorijáról már maga a tulajdonos, Domján Ilona mesél az alábbi Szeged365 videóban:

Domján Optika S-Class luxus környezetben, 440 négyzetméteren várja vásárlóit a Kölcsey u 13. szám alatt, október 11. péntektől.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb