Mindenmás

Tűz és kidőlt fa bénítja Szegedet: két helyszínen is bevetésen a tűzoltók! (videó) (frissítve)

Izgalmas estéjük van a szegedi tűzoltóknak: két különböző helyszínen is be kellett avatkozniuk. A Sólyom utcában egy szemetes gyulladt ki, meg kellett akadályozni, hogy a lángok átterjedtek a környékre, míg a Csongrádi sugárúton egy faág leszakadt, és mindkét forgalmi sávot elzárta, ráadásul a troli felsővezetékét is megrongálta. Kattints, és nézd meg, mi történt!

Tűz és káosz Szegeden! A tűzoltók először egy kukát oltottak a Sólyom utcában, majd a Csongrádi sugárútra riasztották őket, ahol egy faág zuhant mindkét sávra és a troli vezetékére. Részletek és képek a helyszínről!

Este sem unatkoztak a szegedi tűzoltók: két helyszínre is riasztották őket, ahol sürgős beavatkozásra volt szükség. Az első hívás a Sólyom utcából érkezett, ahol egy kuka kapott lángra: “Szeged csorba utca mögött található szelektív kukákat felgyújtotta valaki, egy fiatal srác piros kabátban és a párom Nikolett hívta a tűzoltókat. ” László azt is írta, hogy többen nem segítettek, csak nevettek azon, hogy Ők megakadályozzák azt, hogy a tűz tovább terjedjen. itt a megdöbbentő videó is:

A második bejelentés a Csongrádi sugárútról futott be, ahol egy hatalmas faág szakadt le és mindkét forgalmi sávot elzárta. A helyzetet súlyosbította, hogy az ág a troli felsővezetékére is rázuhant, teljesen lebénítva a közlekedést a környéken. A tűzoltók minden erejükkel dolgoznak mindkét helyszínen, hogy minél hamarabb helyreállítsák a rendet.

A forgalom egyelőre mindkét helyen korlátozva van, a Csongrádi sugárúton pedig a troli közlekedése is szünetel. A szakemberek figyelmeztetnek, hogy az elöregedett fák és az őszi viharok miatt egyre több hasonló baleset várható, érdemes óvatosan közlekedni. FRISSÍTÉS: A Szegedi Közlekedési Kft is kiadta a hivatalos közleményét:

“Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar történt a Csongrádi sgt-on. Emiatt Bartók tér Makkosház vá. között pótlóbuszok közlekednek. Bartók tér-Víztorony tér között visszafordítják a forgalmat. Az autóbuszok végig közlekednek a vonalon.. Előreláthatólag 10-20 perces vonali késések várhatóak. Érintett járatok: 8-as, 10-es, 19-es trolibuszvonal Megértésüket és türelmüket köszönjük.”

A város parkjaiban és utcáin található idős fák közül több is komoly veszélyt jelenthet a közlekedésre, főleg a nagyobb esőzések és szélviharok idején. A természet ereje kiszámíthatatlan, és mindig érdemes felkészültnek lenni az ilyen helyzetekre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb