Közélet

Egy Szegedi hotelben találták meg az eltűnt Fejér vármegyei polgármestert

Egy szegedi hotelben találták meg a rendőrök Kerekes Ildikót, a Fejér vármegyei kisközség, Jenő polgármesterét – közölte a település vezetőjének egyik rokona. Mint mondta, az asszony rosszul volt, amikor a rendőrök rátaláltak.

Eltűntként kereste a rendőrség Kerekes Ildikót, Jenő polgármesterét. A rendőrségi körözés szerint a polgármesternek múlt szombaton veszett nyoma, és a hozzátartozói és munkatársai sem tudták napokig elérni, ezért is kezdték a rendőrséggel kerestetni. A hírek szerint végül hétfő éjszaka találták meg, Szegeden.

KÓRHÁZBA VITTÉK

Mint kiderült, a polgármesteri hivatal megerősítette, hogy valóban megtalálták Kerekes Ildikót. Azt is elárulta a hivatal, hogy a polgármester kórházban van, de hangsúlyozták, hogy jól van. Az esettel kapcsolatban a Blikk azt írta, hogy egy szegedi hotelben találták meg a rendőrök a polgármestert. Az egyik rokon azt nyilatkozta, hogy “nem volt jól, ezért kórházba vitték”. További részleteket, és hogy mit keresett Szegeden a Fejér vármegyei település polgármestere, azt egyelőre nem közölték. Amint friss információkhoz jutunk, frissítjük cikkünket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb