Szegedi ArcokVideo365

Megtaláltuk Szeged egyik legsokoldalúbb telephelyét a Téli kikötőnél, ami mindennel is megközelíthető – a KAAS Otthon ráadásul eladásra is kínálja

Komoly fába vágta a fejszéjét Szeged több, mint 20 éves múlttal rendelkező ingatlanirodája: a KAAS Otthon Kft. tízből kilenc szegedi egyik kedvenc helyén, a Hattyason található Téli kikötőben kínál eladásra egy közel 12 (!) hektáros alapterületű telephelyet, ami leginkább kisebb szállítmányozó cégek célpontja lehet majd a közeljövőben. Az igazán impozáns helyszínen található ipartelepet csarnokostul, mindenestől mi is megnéztük magunknak, közben pedig Fülöp Erika, a KAAS Otthon ügyvezetője mesélt nekünk a telephellyel kapcsolatos érdekességekről.

Lakások, házak, lakóparkok, kereskedelmi vagy üzleti célú ingatlanok – még egy ideig sorolhatnánk, akkor is nehezen érnénk a végére azoknak, amit már korábban eladott a KAAS Otthon csapata, nem meglepő módon a Téli kikötő még nincs a felsorolásban, bár lehet, hogy ez már nem lesz sokáig így. Természetesen nem a teljes Téli kikötőt kínálják eladásra, hanem “csak” egy ott lévő, potom 12 hektáros telephelyet, ami két egységre bomlik, ezt pedig középen egy út osztja ketté. A kötött vasúti iparvágány Szeged-Rendező pályaudvartól egészen a telephelyig befut, ami több, acélszerkezetű csarnokkal is rendelkezik, ez pedig azt jelenti, hogy azok bővíthetőek, emelhetőek.

KISEBB SZÁLLÍTMÁNYOZÓ CÉGEK SZÁMÁRA TÖKÉLETES LEHET A TELEPHELY

Fülöp Erikát, a KAAS Otthon ügyvezetőjét arról is kérdeztük, hogy ki lehet az említett telephely potenciális vásárlója, mint mondta, leginkább kisebb szállítmányozó cégeknek lehet ideális, akik a Dél-Alföld felől indítanák el a szállítmányozást, akár a Balkán, akár a Nyugat felé. Mint Erika kiemelte, a telephely egyik legnagyobb előnye az, hogy kombinált szállítmányozásra alkalmas, vagyis

  • közúton
  • vasúton
  • és a vízen is megközelíthető.

Maguk a csarnokok 2006-ban épültek, acélvázszerkezettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy akár felfele tovább bővítsék azt. A hatalmas telephely, a 7 darab gigantikus csarnokkal, 40% beépíthetőséggel, irodacsarnokkal, portaszolgálattal, a 150 méter partfalas kikötővel, iparvágánnyal mindössze 7 millió euró. Minden további részletet már Fülöp Erika, a KAAS Otthon ügyvezetője mesél a következő videóban:

Ha pedig bármilyen célú ingatlant keresel éppen, akkor nézz körül a több, mint 20 éves múlttal rendelkező KAAS Otthon kínálatában IDE KATTINTVA, biztosan megtalálod azt, amit keresel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb