MindenmásSzegedi Arcok

Most nem nyakkendős fickók döntenek, hanem Te! Szerinted ki legyen a 2024-es év Legszegedibb Szegediek kategóriáinak nyertesei? Elindult a benevező show!

A 2024-es Legszegedibb Szegediek közönségszavazás jelölési fázisa elindult! Itt az idő, hogy Te dönts arról, kik legyenek a város büszkeségei. Nincs politika, nincs klisé, csakis a szegediek véleménye számít. Ha van olyan sportoló, tanár, művész vagy gyógyító, akit szeretnél jelöltként látni, ne habozz! Jelöld őt, és Te döntheted el, ki lesz 2024-ben Szeged igazi példaképe!

Amióta világ a világ, díjak és kitüntetések mindig is léteztek, de legtöbbször csak a nyakkendős nagyurak döntenek arról, hogy ki kapja őket. Mi azonban másképp képzeltük el Szeged igazi hőseinek elismerését. Ezért született meg a Legszegedibb Szegediek közönségszavazás, ahol kizárólag Te, a város lakója dönthetsz arról, ki érdemel elismerést. Nincs politika, nincs protokoll – csak Szeged és a város lakóinak véleménye!

Az első évben, 2022-ben, közel 490.000 szavazat érkezett, ezzel Szeged történetének legnagyobb online közönségszavazása lett. Tavaly pedig újabb sikeres évadot zártunk, és most elérkezett a 2024-es szavazás ideje! Most csak rajtad múlik, hogy kik legyenek a 2024-es Legszegedibb Szegediek versenyzői! Akár a kedvenc sportolód, a gyógyítód, vagy éppen egy helyi művész, Te döntheted el, hogy ki kerüljön be a város legnagyobb közösségi szavazásába.

ÍGY JELÖLHETSZ VALAKIT!

A folyamat rendkívül egyszerű: írd meg annak a személynek a nevét, akit szeretnél jelölni és egy rövid indoklást arról, miért érdemli meg az illető az elismerést. A nevezéseket a [email protected] e-mail címre vagy Facebook üzenetben várjuk. A levél tárgyában mindig szerepeljen: “Legszegedibb Szegediek!”

A Legszegedibb Szegediek Díjátadó Show 2025. január 10-én lesz, így a következőképpen alakul Szeged kedvenc szavazó showja: 2024. október 31-ig tart a BESZAVAZÓ SHOW!, amelynek kereteiben várjuk a nevezéseket. Rá pár nappal, november 4-én indul a Legszegedibb Szegediek szavazás, ami a Legszegedibb Sportolók kategóriával kezdődik, és minden kategóriában egy hétig lehet szavazni.

7 KATEGÓRIÁBAN LEHET MAJD SZAVAZNI A KEDVENCEITEKRE

A végig nyilvános szavazás keretein belül 7 kategóriában várjuk majd a voksaitokat: 

  • Legszegedibb Sportolók
  • Legszegedibb Gyógyítók
  • Legszegedibb Zenészek
  • Legszegedibb Tanítók
  • Legszegedibb Nők
  • Legszegedibb Jótevők
  • Legszegedibb Művészek

A jelölési időszak tehát október 31-ig tart, így addig van időd átgondolni, hogy kit neveznél a szavazásra. Fontos, hogy bárkit lehet jelölni, aki Szegedhez kötődik – legyen akár született szegedi, vagy az évek során ideköltözött. Az egyetlen kizáró tényező, ha az illető politikus, mivel a Legszegedibb Szegediek 100%-ban politikamentes közönségszavazás. Továbbá, hogy az esélyegyenlőséget fenntartsuk, a korábbi évek győztesei nem vehetnek részt újra a versenyben.

NYILVÁNOS ÉS ÁTLÁTHATÓ SZAVAZÁS

A legizgalmasabb rész, hogy a voksok teljesen nyilvánosak lesznek: valós időben követheted, hogy kire hány szavazat érkezett. Csak annyi a dolgod, hogy naponta egyszer szavazol a kedvencedre, és akár többször is voksolhatsz különböző jelöltekre! 2025. január elején, a végső szavazatokat követően pedig egy nagyszabású díjátadót tartunk, ahol a legtöbb voksot kapó szegedieket ünnepeljük. Ahogy tavaly és tavaly előtt, idén is egy fantasztikus Szeged365-ös gálán köszönjük meg a győzteseknek az egész éves munkájukat és hozzájárulásukat a város életéhez.

Ne habozz, kezdd el most! A jelölések már elindultak, és most Te is részese lehetsz Szeged legnagyobb közösségi projektjének. Várjuk a jelölteket október 31-ig!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb