Mindenmás

,,Motor kaput” – pont egy szegedi buszmegállóban robbanhatott le egy kocsi, kisebb közjáték lett a vége (videóval)

Pont az egyik Temesvári körúti buszmegállóban robbanhatott le egy – vélhetően külföldi állampolgár – autója Szegeden, melynek következtében az egyik helyi járatos autóbusz nem tudott megállni. A buszsofőr meglehetősen hevesen reagált a történtekre, az autó sofőrje hiába próbálta mondani, hogy ,,motor kaput”, vagyis, hogy vélhetően lerobbant pont az említett helyszínen.

Egészen szürreális videó került fel kedden délután az egyik szegedi Facebook-csoportba. A felvételen az látható, ahogyan egy valószínűleg külföldi sofőr által vezetett autó vészvillogóval vesztegel éppen az egyik Temesvári körúti buszmegállóban, emiatt pedig az egyik helyi járatos busz nem tudott megállni rendesen a megállóban. A sofőr próbálta elmagyarázni és elmutogatni, hogy az autójával valami nincsen rendben, vélhetően erre utal azzal, amikor azt mondja: ,,motor kaput”. A buszsofőr pedig talán egy kicsit hevesen reagált a dologra, ezt inkább nem írjuk le, az alábbi videóból úgyis kiderül:

A bejegyzés alatt egyébként a hozzászólók nagy része éppen a buszsofőr, mondhatni heves reakcióját nehezményezik, mondván, hogy az úriember tényleg lerobbanhatott, ergo most éppen nem egy pofátlan parkolásról lehet szó, mint mondjuk az alábbi, tavaly májusi esetben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb