Mindenmás

Napi szürreál: olyan részeg volt, hogy azt hitte haza ment, de közben másra törte rá az ajtót a férfi Szentesen

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki idén nyáron olyan részeg volt, hogy azt hitte haza ment, de közben másra törte rá az ajtót. Az is kiderült, hogy még nekiállt bizonygatni, hogy ő bizony ott lakik.

Az ügyészség keddi közleményében kiemelte, hogy a férfi július 2-án éjszaka ittas állapotban hazafelé tartva megállt az egyik szentesi sorháznál, abban a hiszemben, hogy saját lakásához érkezett. A bezárt kertkapun először átmászott, majd mikor a bejárati ajtón már nem jutott be, betörte annak kilincs felőli, kazettás részét.

BIZONYGATTA, HOGY Ő BIZONY OTT LAKIK

Mint kiderült, a zajokra felébredő lakástulajdonosnak a férfi fennhangon bizonygatta, hogy ő itt lakik. Miután a nő felszólította, hogy hagyja el az otthonát és hívta a rendőrséget is, azután tovább állt a hívatlan vendég. A járási ügyészség a vádlottat magánlaksértés bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szentesi Járásbíróság dönt. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb