Mindenmás

Pihenőre mennek a napvitorlák a Kárász utcán, lassan a fényfüzérek veszik át a helyüket

Áprilisban kezdték el felszerelni a napvitorlákat a Kárász utcára, azonban beköszöntött a hidegebb időjárás, így most egy kis időre pihenőre mennek. Ma megkezdődött a napvitorlák leszerelése, amit lassan felváltanak majd az ünnepi fények!

“A napvitorlák az idei évben is remek szolgálatot tettek, Szeged legforgalmasabb belvárosi sétálóutcáján nyújtottak árnyékot az arra sétálóknak, és vizuális élmény a turistáknak, vendégeinknek” – emelte ki Mihálik Edvin a közösségi oldalán, aki hozzátette, hogy ma elkezdik leszerelni a napvitorlákat, hogy helyüket a karácsonyi díszkivilágítás vegye majd át.

Tavaly egyébként már november elején elkezdték a díszkivilágítást felszerelni a napvitorlák helyére és valószínűleg így lesz ez idén is, a drótokra hamarosan fényfüzérek kerülnek, hogy minden készen álljon a Szegedi Karácsonyi Hetek kezdetére!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb