Mindenmás

Hatalmas a baj a Kelemen László utcában! Elütöttek egy embert, az autós nekicsapódott a volt MVM székháznak (frissítve)

Szerdán 10 óra előtt nem sokkal hatalmas csattanásra lettek figyelmesek a Kelemen László utcában, egy autós elütött egy embert, majd nekicsapódott a volt MVM székházának!

A sérült jelenleg a síneken fekszik, a hatóságokat már értesítették! A villamos is áll jelenleg, az utasokért pótlóbuszt küldenek. A mentősök most értek a helyszínre! Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE (10:14): A TŰZOLTÓK IS MEGÉRKEZTEK

10 óra után nem sokkal a tűzoltók is megérkeztek a helyszínre, illetve három mentőautó is érkezett. Információink szerint egy idős nőt ütött el az autós, aki a Victor Hugo utcából kanyarodhatott ki, majd amikor megtörtént a baleset, elránthatta a kormányt, ezért ütközhetett neki a volt MVM székháznak. Teljes útlezárás van a helyszínen!

FRISSÍTVE (10:16): PÓTLÓBUSZOKAT KÜLDENEK

Az SZKT friss közleménye szerint a baleset miatt Szeged vá. – Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak a 2-es villamosvonal, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamos vonalán.

FRISSÍTVE (11:54): TERELIK A FORGALMAT

Még mindig tart a helyszínelés a Kelemen László utcában, rendőrök irányítják a forgalmat. Teljes az útlezárás a helyszínen. A hídról lefele jövet már nem engedik az autósokat balra fordulni, a Deák Ferenc utcába sem lehet bekanyarodni. A Széchenyi térnél is rendőr irányítja a forgalmat. Kiss Balázs kollégánk élőben jelentkezik a helyszínről:

FRISSÍTVE (12:21): ELINDULTAK A VILLAMOSOK A KELEMEN LÁSZLÓ UTCÁBAN

Szerdán délután negyed 1 környékén elindult a villamosközlekedés a helyszínen, és a polgárőrség is távozott. Az SZKT friss közleménye szerint a forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.

Korábban is történt baleset. Vigyázzatok magatokra!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb