Mindenmás

Vége a Mars téri tábor hangulatnak? Elszállították azokat a padokat, melyeken rendszeresen hajléktalanok tanyáztak

Áldatlan állapotok urralkodnak a Mars téri piac és a Mérnöki Kar épülete közötti padoknál: valószínűleg a környéken lakók nagyüzemi teregetésbe kezdtek a padokon, egyre jobban hasonlít egy kemping helyre a Mars tér ezen része, számoltunk be a szomorú látványról korábban Olvasóink beszámolói alapján. Most, szintén Olvasóink jelezték felénk, hogy az említett padokat elszállították, ezzel megszüntetve a tábor hangulatot a Mars téren.

Elszállították azokat a padokat a Mars téri piac és a Mérnöki Kar épülete közötti részről, melyeken feltételezhetően vagy a környékbeliek egy része, vagy a hajléktalanok rendszeresen tábort vertek. Olvasóink elmondása alapján ennek az áldatlan állapotnak a megszüntetése érdekében pénteken felpakolták és elvitték az érintett padokat. Erről Olvasónktól, Edinától fotókat is kaptunk:

A padok elszállításával kapcsolatban érdeklődtünk a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft-nél, akik a szegedi önkormányzathoz irányítottak kérdéseinkkel, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb