BlogSzegedi ArcokVideo365

“A bőr személyi edzője vagyok” – bemutatjuk a szegedi kozmetikust, akihez még a Dunántúlról is átjárnak a vendégek! Íme a Kitty’s Secret Beauty, a Szeged365-ön!

“Ne a problémát kezeljük, hanem a probléma okát” – szögezte le Dr. Rokszinné Márta Kitti, a Csongrádi sugárúton működő Kitty’s Secret Beauty alapító-tulajdonosa, akinek falán annyi szakmai diploma, oklevél, elismerés van, hogy össze sem tudtuk számolni őket. A személyre szabott arckezelésekkel, sminktetoválással és testkezeléssel is foglalkozó kozmetikus annyira népszerű, hogy még a Dunántúlról is átjárnak hozzá a vendégek, a Szeged365-ön pedig egy öt héten át jelentkező egészségvlog-szériát indítunk a főszereplésével, amelynek a célja ténylegesen használható tanácsokkal ellátni a kozmetikai problémákkal küzdő szegedieket.

“Kiskoromban is mindig segítettem, valahogy tudtam, hogy akkor tudok a legjobban kiteljesedni, ha segítő szakmát választok majd magamnak” – idézte fel a kezdeteket Kitti, aki évekig dentálhigiénikusként dolgozott, mint mesélte, ott fertőződött meg az emberi anatómia iránti érdeklődéssel. Ha egyébként a népszerű kozmetikus vezetékneve ismerősen cseng, nem véletlen, feléjük családi hagyomány, hogy másokon segítsenek: a férje Dr. Rokszin Richárd transzplantációs sebész, akit a Szeged365 olvasói 2023-ban a Legszegedibb Gyógyítónak választottak meg.

Ha magát kell meghatároznia,

a bőr személyi edzője definíciót választja,

akinek hitvallása, hogy ne magát a problémát orvosoljuk, hanem keressük meg, hogy mi okozza azt és szüntessük meg a kiváltó okot. Mint mesélte, egy karitatív akné programot is indított, amelynek köszönhetően még Pécsről is járnak hozzá vendégek, havi rendszerességgel.

Kitty következő projektje egy, a Szeged365-ön hetente jelentkező egészség – és szépségvlog, amelynek első, egyben bemutatkozó epizódja az alábbiakban tekinthető meg:

Kitti titkos egészség-kuckóját itt találod meg:

KITTY’S SECRET BEAUTY

  • Szeged, Csongrádi sgt. 27.
  • Bejelentkezés: +3630 510 1993
  • Online infók ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb