Smart SzegedSzegedi ArcokVideo365

Oroszlán őrzi Szeged legújabb optikáját: pénteken megnyitott Magyarország legnagyobb látszerészete, a Domján Optika S-CLASS (videóval)

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Domján Optika: a maga 440 négyzetméteres giga méretével Magyarország legnagyobb optikája ugyanis Szentes és Hódmezővásárhely után megnyitotta szegedi üzletét városunk szívében. A pénteki nyitást megelőzően csütörtökön, a Látás Világnapja alkalmából egy VIP-partyval készültek, ahová természetesen kameránkkal mi is belestünk, hogy megmutassuk nektek, milyen is a Kölcsey utca legújabb ékszerdoboza, mely péntektől már a nagyközönség előtt is kitárta kapuit. A csütörtöki ünnepélyes megnyitón Domján Ilona alapítóval beszélgettünk.

Tágas terek, hatalmas oszlopok, óriás, körülbelül öt méteres LED fal, barátságos, melegséget sugárzó fények: a Domján Optika pontosan az a hely, ahová már belépve otthon érezheti magát az érdeklődő, s ahol nem tud betelni a lenyűgöző monumentalitás látványával. Mint Domján Ilonától megtudtuk, a 440 négyzetméteres giga komplexumban 340 darab üvegpolcon a legnagyobb márkák legdivatosabb darabjai várják az érdeklődőket, úgy mint:

  • a Versace,
  • az Yves Saint-Laurent,
  • a Gucci,
  • a Balenciaga,
  • a Chloé,
  • vagy éppen a Michael Kors.

„NEMZETKÖZI SZÍNVONALBAN GONDOLKODOM“

Mint Ilona elárulta, azonnal beleszeretett a Kölcsey utcai műemlék épületbe, s már első látásra tudta, itt szeretné megvalósítani álmát. „Azért esett a választásom Szegedre, mert nemzetközi színvonalban gondolkodom, s számomra nagyon fontos, hogy minden, ami luxus, ami a divat csúcsa körülvegyen és befogadó közönségre találjon, s ehhez kellett nekünk egy nagyváros, mert mi nagyban játszunk“ – avatott be bennünket az alapító.

OROSZLÁN AZ ŐRZŐ-VÉDŐ

A Domján Optikában semmi sem a véletlen műve, minden, a legapróbb
részletektől a monumentális megvalósításokig mind-mind Ilona kreativitását és a kivitelezők odaadó munkáját dicséri. Ilyen például az üzlet bejáratában található ikonikus oroszlán szobor is, mely biztosan odavonzza a tekinteteket. Máté István szobrászművész alkotása
a kőszegi Oroszlános Díszkút, melynek egyik oroszlánját készítette el Máté István özvegye, Lantos Györgyi szobrászművész Ilona számára. A tulajdonos elmondta, ő lesz az őrző-védőjük.

„A SZERENCSE A LEHETŐSÉG TALÁLKOZÁSA A FELKÉSZÜLTSÉGGEL“

„Ez a szobor a bátorságot, a kitartást, az erőt, a büszkeséget és a méltóságot jelképezi. Az oroszlán és az óriás LED fal is arról szól, hogy ha van egy célunk, egy víziónk, akkor nincs akadály, vagy ha van, akkor le kell küzdenünk. Szabó Péter, motivációs előadót idézve: “A szerencse a lehetőség találkozása a felkészültséggel.” És én azt gondolom, hogy szerencsés vagyok” – vallja Ilona.

Ha szemüveget, vagy napszemüveget vásárolnál, a Domján Optika S-Class luxus környezetben, 440 négyzetméteren vár a Kölcsey u 13. szám alatt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb