Sport

A szegediek ötgólos győzelmével megszakította a PPD Zagreb hazai veretlenségét, a Pickes veteránok túrájáról #kékek vlogolt!

“Milyen volt megélni a lelátóról ezt a gyűzelmet? Magas.” Így kezdődik a videó, melyet az OTP Bank – PICK Szeged Handball Yt- csatornáján a láthatunk, ami a kézilabdázóink élményeit hivatott bemutatni egy hét és fél perces beszámolóban, a csapat zágrábi túrájáról. A szegediek október 9-én, szerdán ötgólos győzelmével megszakította a PPD Zagreb hazai veretlenségét.

Mint megírtuk, a Szeged 35-30-ra győzött a horvát PPD Zagreb otthonában szerdán a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A két csapat 21. egymás elleni BL-meccsén hat horvát siker és három döntetlen mellett 12. alkalommal nyert a Szeged. A három győzelemmel és egy vereséggel álló csongrádiak egy hét múlva a júniusban BL-ezüstérmes dán Aalborg HB otthonában folytatják szereplésüket a csoportkörben.

Hatalmas győzelmet arattatok fiúk, nagyon szurkolunk a dán csapat elleni küzdelemhez! Hajrá magyarok, hajrá Szeged!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb