Mindenmás

A Zsombói Egészséghét keretében Dr. Zacher „Drog helyzet van” előadás és Csamagó Gábor Emlékfutás is lesz, színre lép a “Tűdőszűről busz”

Október 14-19 között idén is megrendezik a Zsombói Egészséghetet a Közösségi Házban. A programon a zsombói lakosoknak biztosítanak ingyenes, valamint kedvezményes áron egészségügyi szűrővizsgálatokat, előadásokat. 18-án teltházas előadásra számítanak.

Dr. Zacher Gábor előadásának másnapján szombaton, önkéntes véradásra várják a véradókat, amellett a “Tüdőszűrő busz” ingyenes szűrést biztosít a zsombóiak számára. Ekkor kerül megrendezésre Csamangó Gábor emlékfutás és családi séta is, ahol az Országos Koraszülött és Gyermekjólét Alapítvány javára adakozhatnak a segíteni szándékozók a egy gyűjtés keretében. A programon egészséges étkezéssel kapcsolatos főzésbemutatóra, valamint ingyenes Bemer előadással gyermek és felnőtt elsősegély oktatással is -áll a zsombói József Attila Közösségi Ház és Könyvtár közleményében. A szűréseken Zsombói lakosok vehetnek részt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb