Mindenmás

Wizz Air a világ ellen: 200 ember rekedt Dubajban egy teljes éjszakára, miután először a tiranai járatra szállították fel az utasokat Budapesten

Teljes káoszba fulladt a szervezés, törölték a péntek esti Dubajból Budapestre tartó Wizz Air-járatot. A Dubajban rekedtek felszállás előtt néhány órával tudták meg, hogy még egy nappal tolódik ki a kirándulás, és csak szombat délután fognak elindulni. Az ígéretekkel ellentétben enni és innivalót nem kaptak, és még szállást sem. Fapados történet következik, érdekes lehet mielőtt beszerveznénk egy Szegedről Dubajba való utazást.

Törölték a péntek esti Dubajból Budapestre tartó Wizz Air-járatot. A repülő 21:30-kor indult volna terv szerint, azonban délután 19 óra környékén jelezték az utasoknak, hogy csak szombat délután 16 órakor, azaz magyar idő szerint délután kettőkor fognak elindulni. Állítólag egy buszsofőr a dubaji helyett a tiranai repülőhöz vitte az utasokat, ez okozta a fennforgást.

A 200 UTAS LEGTÖBBJE GYEREKEKKEL ÉS CSOMAGOKKAL, A VÁRÓTEREMBEN TÖLTÖTTE AZ ÉJSZAKÁT

Az egyik utas azt mondta a Blikknek, hogy se enni-, se innivalót nem kaptak, csak egy ígéretet, hogy elszállásolják őket, de amikor megkérdezték az ott dolgozókat, hogy mikor érkezik busz vagy taxi, ami elviszi őket, azt a választ kapták, hogy még nem történt intézkedés az érdekükben. Az utas szerint Ferihegyen a hiba miatt az utasokat le kellett szállítani, a csomagokat pedig ki kellett pakolni a repülőgépből. Mire már mindenki a dubaji járaton ült, jelentős időveszteséget szedett össze a gép.

A TÖRTÉNTEKRE A LÉGITÁRSASÁG IS REAGÁLT, BUDAPESTEN A PROBLÉMÁT NEM TUDTÁK MÁSKÉPP KEZELNI

A történtekre Wizz Air munkatársai azt írták, hogy: „A Budapestről Dubajba tartó járat beszállítási folyamatának elhúzódása miatt a személyzet szolgálati ideje lejárt volna, mielőtt elérik a larnakai közbenső megállót Dubajból Budapest felé. Emiatt a járat indulását el kellett halasztani, így az csak szombaton tud elindulni. A légitársaság az érintett utasoknak Budapesten és Dubajban egyaránt szállást biztosított. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért”.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb