MindenmásSzegedi ArcokVideo365

Kiss Balázs és Kisházi Sándor elindította Szeged kedvenc beszavazó show-ját! Kire vagy a legbüszkébb Szegeden? Küldd el és NYERJ! (videó)

2024-ben is kizárólag Ti, a Szeged365 Family döntheti el, ki legyen Szeged büszkesége! A Legszegedibb Szegediek közönségszavazása immár harmadik alkalommal indul, és már most várjuk a jelöléseket. Ha van olyan sportoló, tanár, hölgy, jótevő, művész, zenész vagy gyógyító, akit szívesen látnál a szavazás élmezőnyében, ne habozz, jelöld őt a város legnagyobb közösségi versenyére! A nevezéseket október 31-ig várják, és ami még izgalmasabb, minden beérkezett javaslat részt vesz a heti nyereménysorsolásokon is!

Az előző évben közel félmillió szavazat érkezett a különböző kategóriákban, ezzel a Legszegedibb Szegediek szavazása minden idők legnagyobb közönségszavazása lett a városban. Az idén is hasonló lelkesedés várható, hiszen ahogy Kisházi Sándor, a Szeged365 főszerkesztője fogalmazott: „Ez nemcsak egy szavazás, hanem egy igazi szegedi összefogás. Itt nincsenek politikai döntések, nincsenek klisék – csak a szegediek véleménye számít.”

Küldd el e-mailben, Facebook messengeren, galambpostán vagy ahogyan szeretnéd azt a személyt, akit szeretnél kitüntetni. Mi összegyűjtjük az ajánlásokat, és 7 kategóriába osztjuk őket, hogy utána elinduljon a szavazás, ahol ugyancsak T döntitek el, ki legyen a Legszegedibb Szegedi! November -én összesen 7 kategóriában indul el a szavazás, és január 10-én a Hungi Vigadóban adjuk át a Legszegedibb Szegediek díjait, egy brutálisan nagy díjátadó show keretein belül.

Kiss Balázs Imre, a Szeged365 értékesítési és promóciós vezetője hozzátette: „Minden évben hatalmas öröm számunkra, hogy a város lakói ennyire aktívan vesznek részt a szavazásban. Idén pedig különösen izgalmas, hiszen új meglepetésekkel készülünk a szavazóknak és a díjátadó résztvevőinek egyaránt. A beszavazó show résztvevői között pl. Szeged365 PAKK-ot sorsolunk ki, ami tartalmaz egy reggeli Szeged365 kávés bögrét, Szeged365 kulcstartót és pass-tartót, valamint minden héten egy különleges és értékes szegedi szolgáltatást.

Hogyan nevezhetsz valakit?

A jelölés rendkívül egyszerű: mindössze el kell küldened a jelölted nevét és egy rövid indoklást, hogy miért őt választanád, a  [email protected] e-mail címre, vagy akár Facebook üzenetben is elküldheted a javaslatod. Fontos, hogy a levél tárgyában szerepeljen a “Legszegedibb Szegediek” címke, hogy minden javaslat időben elérkezzen a szervezőkhöz.

Ne feledd, a nevezési időszak október 31-én lezárul, és onnantól kezdve már csak a voksokon múlik, ki lesz 2024-ben Szeged igazi példaképe. Szegediek, drága Szeged365 Family itt az idő, hogy hangot adjatok véleményeteknek, és támogassátok azokat, akikre a legbüszkébbek vagytok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb