Sport

Magyarország 2-0-ra legyőzte Bosznia-Hercegovinát, Ádám Martin is pályára lépett!

A hollandok kikaptak a németektől, Magyarország pedig idegenben győzte le Bosznia – Hercegovinát. Így a németek mögött ugyanannyi ponttal áll a magyar csapat, mint a hollandok. Szoboszlai kétszer volt ma eredményes. Szép volt fiúk!

A magyar válogatott október 14-én este 2-0-s győzelmet aratott Bosznia-Hercegovina felett a Nemzetek Ligájában. Szoboszlai Dominik duplája volt a mérkőzés fordulópontja, előbb az 50. percben egy büntetőt értékesített, majd egy újabb támadásból betalált a kapuba. Ádám Martin, Szeged és Forráskút büszkesége a 79. percben lépett pályára, hogy erősítse a csapatot. A magyar válogatott továbbra is őrzi lenyűgöző sorozatát: ha megszerzi a vezetést, immár 42 mérkőzésen maradt veretlen.

A mérkőzés rendkívül izgalmasan alakult. A hazaiak számos helyzetet dolgoztak ki, különösen Edin Dzeko és Kolasinac révén, de Dibusz Dénes bravúros védéseivel megakadályozta a hazaiakat a gólszerzésben. A magyar védelem jól állta a sarat, Orbán Willi és Fiola Attila is többször lépett közbe a bosnyák támadások során.

Ádám Martin becserélése külön örömet hozott a szegedieknek, hiszen a Forráskúton született támadó ismét lehetőséget kapott a válogatottban, és mindent megtett, hogy a támadó játékot erősítse a mérkőzés utolsó perceiben. A magyar csapat remekül kezelte a bosnyák támadásokat, és a szurkolók támogatásával végül sikerült biztosítani a győzelmet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb