Szegedi ArcokVideo365

„Segítsük egymást, ez a legfontosabb része a küldetésnek” – Major Endre lett a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány új nagykövete (videó)

Gratulálunk Major Endrének, aki mostantól a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány hivatalos nagykövete! Kimentünk az ünnepélyes átadóra, ahol Endre beszélt az új szerepéről, és most itt a cikkben ti is megnézhetitek az esemény legjobb pillanatait. Emellett beszélgettünk az alapító Détári Vilmossal is, aki elmondta, miért választották a paralimpiai bajnokot. Nézd meg a videót, és ismerd meg a történetet!

Nagy megtiszteltetés érte a szegedi közösséget: Major Endre, a paralimpiai bajnok asztaliteniszező átvette a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány nagyköveti megbízatását. Az alapítvány egyik legfontosabb küldetése, hogy segítséget nyújtson a mozgáskorlátozottaknak és a rászorulóknak, most pedig Major Endre fogja képviselni ezt a nemes célt. Gratulálunk Endrének, aki a szegedi sportélet egyik büszkesége!

Kimentünk és részt vettünk az ünnepélyes átadón, amelyen Détári Vilmos, az alapítvány alapítója is felszólalt. Az esemény meghitt és ünnepélyes hangulatban zajlott, és most ti is megnézhetitek a legjobb pillanatokat a videónkban, amelyet itt találtok:

Major Endre számos sporteredményével a szegedi közösség példaképe. Az 55 éves Európa-bajnok játékos – aki Rióban negyedik, Tokióban pedig ötödik volt – 2024-es Párizsi Paralimpiai Játékokon is kiemelkedően szerepelt, asztaliteniszben méltó módon képviselte Magyarországot és bronzéremmel tért haza. Az olimpiai megmérettetések során nemcsak a sport iránti szenvedélyét, de az emberek iránti elkötelezettségét is bebizonyította, így az alapítvány nagyköveti címének átvétele csak megerősíti, hogy ő a tökéletes választás erre a szerepre.

A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány hosszú évek óta kiemelt szerepet vállal a mozgáskorlátozottak és rászorulók életének jobbá tételében. Számos olyan projektet indítottak, amelyek helyi szinten segítik azokat, akik valamilyen testi vagy szellemi korlátozással élnek. Szeged közössége büszke lehet arra, hogy ennyi segítő szándékú ember és kezdeményezés van városunkban.

Mi, szegediek pedig nem is lehetnénk büszkébbek arra, hogy Major Endre képviseli ezt a nemes ügyet, és biztosak vagyunk benne, hogy a nagyköveti cím méltó kezekbe került. Gratulálunk neki még egyszer!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb