Sport

Hajrá Kékek! Szerdán Aalborgban lép pályára a Pick Szeged, jön a BL ötödik fordulója

Szerdán 18.45-kort a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában a dán Aalborg Håndbold otthonában lép pályára az OTP Bank – Pick Szeged csapata.

Mint ahogy a klub felidézte, az elmúlt héten egy meccset játszottak, azt viszont sikerrel vették, hiszen a HC Zagreb otthonában 35-30-ra nyertek. Ez volt a szezonbeli harmadik sikerük a Bajnokok Ligájában. A héten viszont két komoly kihívás is vár a Kékekre, mindkettő idegenben.

Szerdán 18.45-kor Dániában, az Aalborg otthonában szerepel a szegedi csapat, az ötödik fordulóban csatáznak majd. Szombaton 17 órakor pedig a magyar NB I-ben, a Csurgói KK vendégei lesznek.

DÉLELŐTT EDZÉS, UTÁNA UTAZÁS

Ahogy aklub tudatta, kedd délelőtt a PICK Arénában tart foglalkozást Michael Apelgren vezetőedző, majd a tréninget követően buszra száll a csapat, és a Liszt Ferenc reptérre utaznak. Budapest, Koppenhága, Aalborg útvonalon jutnak el a szerdai meccs helyszínére.

EDDIG ÖT SZEGEDI SIKER, KÉT DÖNTETLEN ÉS ÖT DÁN GYŐZELEM A MÉRLEG

Igazán ismerős városba érkeznek a Kékek, immár hetedik alkalommal lépnek ugyanis pályára a 114 ezer lakosú észak-dán településen, a különleges hangulatú Sparekassen Danmark Arénában. Eddig 12-szer találkoztak velük a BL-ben, öt szegedi siker mellett, két döntetlen és öt dán győzelem az eddigi mérleg. Azt is felidézték, egy éve emlékezetes meccsen, 34-27-re győzték le a PICK Arénában az Aalborgot, majd idegenben hiába vezettek az első félidő után 16-14-re, 31-26-ra kikapott a Pick Szeged.

OKTÓBER VÉGÉN SZURKOLHATUNK HAZAI KÖRNYEZETBEN A CSAPATNAK

Hozzátették, hazai környezetben legközelebb október 24-én (csütörtökön) 18.45-kor lépnek pályára. A Bajnokok Ligája hatodik fordulójában a norvég bajnok Kolstad Handbold együttesét fogadják a PICK Arénában.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb