Mindenmás

Balesetes délután: kerékpáros és autós ütközött a Zrínyi utcán, a kecskési vasúti átjáróban pedig hármas koccanás történt (frissítve)

Két baleset is történt szerda délután négy óra környékén: kerékpáros és autós ütközött a Zrínyi utcán, a kecskési vasúti átjáróban pedig hármas koccanás történt.

A Zrínyi utcán egy kerékpáros és egy autós ütközött. A baleset miatt torlódás alakult ki a Zrínyi utcán, a Somogyi utcánál rendőr irányítja a forgalmat, a Zrínyi utcáról érkezőket a Somogyi utca felé irányítják. A rendőrség tájékoztatása alapján sérültje is van a balesetnek, az ő állapotáról érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

Közben Olvasónk, Xénia arról számolt be, hogy három autó koccant a kecskési vasúti átjáróban. Elmondása alapján a Lidl-ig áll a sor, ha tehetitek kerüljétek el az érintett útszakaszt.

FRISSÍTVE: A TŰZOLTÓKAT IS RIASZTOTTÁK

Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó Szegeden, a Szabadkai úton, azaz az 5-ös főút 172-es és 173-as kilométere közötti szakaszon, a vasúti átjáróban. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

FRISSÍTVE: A TRAM-TRAIN RÖVIDEBB ÚTVONALON KÖZLEKEDIK

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a baleseti helyszínelés végéig a vasútvillamosok rövidebb útvonalon, Hódmezővásárhely és Anna-kút között közlekednek várhatóan 17:00-17:30-ig. Szeged vasútállomás és Anna-kút között villamospótló buszok közlekednek, ezért 15-20 perccel hosszabb eljutási időkre lehet számítani.

FRISSÍTVE: EGY FIATAL SZENVEDETT KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKET A ZRÍNYI UTCAI BALESETBEN

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínről egy 20 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaik kórházba.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb