Szegedi ArcokVideo365

Magad estél neki a medence építésnek? Válaszd hozzá a legprofibb eszközöket és alkatrészeket, a szegedi Medence Áruháznál mindent megtalálsz!

A Gáz utcában található Medence Áruház ősszel sem csügged, ebben az időszakban is akad megrendelésük bőven, és bár az ősz nem az a klasszikus medence építős szezon, Babócs Imre, az üzlet alapítója szerint több szempont miatt is érdemes ilyenkor túlesni a munkálatokon. A több, mint 20 éves szakmai múlttal, valamint saját szakembergárdával rendelkező vállalkozás azonban azokra is gondolt, akik saját maguktól állnának neki a medencéjük megépítésének, természetesen ehhez is biztosítanak mindenféle eszközt.

A Medence Áruház-nál a medencék teljeskörű kialakítását is magukra vállalják, de akkor is tudnak segíteni, ha valaki magától esik neki az említett folyamatnak – kezdte mondandóját Babócs Imre, az üzlet tulajdonosa ottjártunkkor. A Gáz utcai üzletben minden alkatrész megtalálható, ami egy tökéletes medence megépítéséhez szükséges, ráadásul rögtön, hatalmas raktárkészletről szolgálják ki azokat a szegedieket, akik elakadtak a medence megépítése során. Mindezek mellett segítenek az ügyfélnek a medence megtervezésében, valamint a megfelelő gépészet összeválogatásában is, illetve tanácsokkal is ellátják az összeszerelést illetően, de minden fontos eszközt és alkatrészt megtalálsz náluk, ami ilyenkor kellhet, többek között

  • víz alatti világítást
  • szkimmereket
  • befúvókat
  • homokszűrőt
  • szivattyút
  • medencefóliát

…szóval szó szerint mindent, ami a medencéd megépítéséhez kellhet, de a többit már Babócs Imre, a Medence Áruház alapítója mondja az alábbi videóban:

Medence Áruház

Szeged, Gáz utca 1/B

Elérhetőség: (30) 742 7020

Email: [email protected]

Weboldal: medencearuhaz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb