Szegedi ArcokVideo365

Panelból egy gyönyörű családi házba – egy idős hölgy álmait váltja valóra a Szeged melletti KöltözzMa csapata

Nem győzzük hangsúlyozni azt, hogy a szegedi és Csongrád-Csanád vármegyei embereknél nincs szolidárisabb, nagylelkűbb a földkerekségen, ez pedig (szerencsére) elmondható a környékbeli vállalkozásokról és cégekről is. A Szeged melletti, egészen pontosan deszki telephelyű KöltözzMa csapatáról is elmondhatóak a fentebb leírtak, a különleges, grafitos SiP paneles technikáról elhíresült vállalkozás által épített könnyűszerkezetes házak szinte minden környékbeli településen megtalálhatóak. Nádasdi Csabáék most (többek között) azon munkálkodnak, hogy Zsóka néni álmát valóra váltsák, és Ő végre egy gyönyörű kertesházba költözhessen.

Egy igazán szívhez szóló történetet ismerhettünk meg a napokban, két főszereplővel:

  • egy szépkorú hölggyel, Zsóka nénivel, aki ebben a gyönyörű korban sem adta fel azt az álmát, hogy végre kertesházba költözhessen
  • valamint Nádasdi Csabával és a KöltözzMa csapatával, akik mindezt megvalósítják neki

A deszki vállalkozás az ügyfeleinek egyik legnagyobb kedvencét, a Kolumbia névre keresztelt típusházukat építi fel Zsóka néninek, aki egészen eddig egy panelházban élt, de legnagyobb szenvedélyét és hobbiját, a kertészkedést így sem adta fel. Napi szinten biciklizett ki a panellakásától egészen a Tápéi kiskertekben található kertjébe és vissza, viszont hamarosan elérkezik az idő, amikor már csak pár lépést kell megtennie a házától a kertjéig, ugyanis mindkettő egy helyen lesz: Sándorfalván, egy gyönyörű, nettó 52 négyzetméter alapterületű házban, a KöltözzMa jóvoltából. Az álomotthon már egész pofás állapotban van, úgyhogy el is ugrottunk megnézni és egy Szeged365 videót is összedobtunk róla, mutatjuk:

A KöltözzMa típusházait IDE KATTINTVA ismerheted meg, a videóban szereplő Kolumbia névre keresztelt építményről pedig minden további információt IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb