Mindenmás

Egy lószállítót vontató jármű ütközött az M5-ösön, közben autó és motor karambolozott a Makai úton

Egy lószállítót vontató jármű ütközött össze egy másik kocsival az M5-ös autópályán, közben pedig a Makai úton is baleset nehezíti a közlekedést, egy autó és egy motor ütközött össze.

FORGALMI AKADÁLYRA SZÁMÍTHATNAK A KÖZLEKEDŐK AZ M5-ÖSÖN

Péntek este hét óra után jelezte a katasztrófavédelem, hogy egy lószállítót vontató jármű ütközött össze egy másik kocsival az M5-ös autópálya 42-es kilométerszelvényénél, Újhartyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon. Az ütközés erejétől az egyik kocsi az árokba borult. A dabasi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak. A baleset miatt forgalmi akadály alakult ki az érintett útszakaszon.

Mint Olvasónk, Martin beszámolt róla, a baleset miatt a Szeged és a Budapest felé vezető oldalon is nagy dugó alakult ki az érintett szakaszon. Legalább 3-4 kilométeres kocsisor nehezíti a közlekedést.

@szeged365

Egy lószállítót vontató jármű ütközött az M5-ösön! Olvasói videó a baleset helyszínéről

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A MAKAI ÚTON IS BALESET TÖRTÉNT

Közben Olvasónk, Botond jelezte felénk, hogy baleset történt a Makai úton. Mint a rendőrségtől megtudtuk, egy autó és egy motor ütközött össze. A balesetnek egy könnyebb sérültje van. Az érintett útszakasznál félpályás útzárra számíthatnak a közlekedők.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb