SportVideo365

It’s time to disco: hozd magad formába, miközben bulizol! A Future of Fitness elhozza Szegedre a PRAMA-életérzést, hétfőtől már élesben megy a party a József Attila sugárúton

,,A minőségre, minden szempontból” – válaszolt rögtön Körmendi Bence, a Future of Fitness ügyvezetője arra a kérdésünkre, hogy Szeged legújabb edzőtermének létrehozáskor mire helyezték a legnagyobb hangsúlyt. A vadonatúj edzőközpontot körbejárva erről mi magunk is megbizonyosodtunk, a PRAMA-rendszerrel felturbózott, csoportos órákra alkalmas termük pedig kimondottan extra lett, ahol ütős fénytechnikával, rengeteg interaktív elemmel és jó zenékkel teszik teljes mértékben 21. századivá a köredzés műfaját.

Alig több, mint három nap és megnyit a Future of Fitness, Szeged legújabb és talán legmodernebb edzőterme a József Attila sugárúton. A többi, klasszikus konditeremmel szemben náluk a csoportos órák mellett csak és kizárólag személyi edzésre lesz lehetőség, magyarán a bérleted megváltása után úgy van lehetőséged edzeni egy személyi edzővel, hogy közben nem vesz körül többszáz, veled egy időpontban edzeni kívánó szegedi. A felső szinten található, csoportos órákra alkalmas, úgynevezett PRAMA termük pedig egy igazi, diszkó hangulatot ad, mint Bencétől megtudtuk az

  • interaktív padlóelemek,
  • az egyedi fénytechnika,
  • és a közben szóló zenék

teszik igazán modernné a termet, miközben egy számítógépes szoftver gondoskodik arról, hogy minden állomás a helyén legyen, amiből rögtön 8 különböző is van. Mint ahogyan Bence hozzátette, gyakorlatilag egy sztenderd köredzésről van szó, amit egy sokkal modernebb, digitális világba burkolnak bele, hogy különböző, interaktív elemekkel színesítsék a klasszikus köredzések világát. Egy köredzés egyébként nagyjából 50 percet vesz majd igénybe, az ahhoz tartozó bemelegítéssel, fő résszel, majd a vége felé egy játékosabb, levezető résszel a legvégén pedig egy nyújtással. A nyitás előtt mi magunk is elugrottunk meglesni egy köredzést a Future of Fitness-ben, és nem túlzunk akkor, ha azt mondjuk: még kamerákkal a kezeinkben is megjött a kedvünk egy kis guggoláshoz, szökdeléshez, egy szóval némi izzasztó kardió edzéshez:

A Future of Fitness-nél különböző bérletkonstrukciók is lesznek, így mindenki megtalálja majd a neki valót Szeged legújabb, talán legmodernebb és legfiatalosabb edzőtermében, ahol egyedi fénytechnikával és rengeteg interaktív elemmel teszik elképesztően izgalmassá a köredzés műfaját. Minden további infót a teremről IDE és IDE KATTINTVA találsz, jövő hét hétfőn (10.21.) pedig a nagyközönség előtt is kitárja kapuit a Future of Fitness!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb