Mindenmás

Két baleset is történt ma Szegeden és Makón! Újabb fotókat is kaptunk a Szeged365 Family-től (fotók)

Szombat délután két külön balesetről is értesültünk a Szeged365 Family tagjainak köszönhetően. Az egyik Szegeden, a Felső Tisza-parton történt, míg a másik az M43-as autópályán, Makó közelében. Az egyik eset szerencsére kisebb karambollal zárult, míg a másik baleset az autópályán komolyabb volt, ahol már rendőri intézkedésre és útlezárásra is szükség volt. Mutatjuk a részleteket és a helyszíni fotókat!

A Felső Tisza-parton történt balesetről Balázs, a Szeged365 egyik lelkes olvasója küldött képeket. A beszámoló szerint a játékáruház közelében délután két óra körül történt az eset. Szerencsére senki sem sérült meg, és mivel a felek megegyeztek egymással, rendőri intézkedésre nem volt szükség. Az autók kisebb sérüléseket szenvedtek, de a forgalom gyorsan helyreállt, és nem volt útlezárás.


Ezzel szemben az M43-as autópályán már komolyabb baleset történt, amikor egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 22-es kilométerszelvénynél, Maroslele közelében. A kisteherautó utánfutón járműveket szállított, az ütközés pedig komolyabb anyagi kárral járt. A belső sávot lezárták, a Szeged365 olvasói beszámolók alapján pedig dugó alakult ki a helyszínen. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték, akik gyorsan dolgoztak azon, hogy mielőbb helyreálljon a forgalom.


A mai két baleset szerencsére nem követelt személyi sérüléseket, de a szombati közlekedést mindenképp megnehezítették. Az ilyen esetek figyelmeztetnek bennünket arra, hogy mindig figyeljünk oda az utakon, akár városban, akár autópályán közlekedünk! Nagyon köszönjük a Szeged365 Familynek, a mi virtuális családunknak a képeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb