Mindenmás

Napi pakk: 16 fokot és sok napsütést hoz a szombat Szegedre, veteránautók lepik el a Maty-ért és jótékonysági nap is lesz Mirkó megsegítésére

Öltözz rétegesen, mert ma hűvösen indul a nap Szegeden, de legalább esőtől nem kell tartani, és a délután is kellemesebb lesz! A napsütés mellett programokból sem lesz hiány, ugyanis közel száz kiváló állapotban lévő veteránautó és motor érkezik a Maty-érre, rémálomsorozattal készülnek a Kárpátia Filmszínházban, és jótékonysági nap is lesz a kis Sárközi Mirkó megsegítésére! Készíts egy kiadós reggelit, és kezdd a hétvégét a Szeged365 legérdekesebb infóival!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS JANICSÁK VECA SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Nándor, Berény, Federika, Ferdinánd, Frida, Friderika, Izsák, Laura, Lora, Pál és Péter olvasónknak! Érdekességek:

  • 108 éve született Vészi Endre Kossuth-díjas író, költő (Üvegcsapda, Angi Vera),
  • 87 éve Rózsa János, Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, filmproducer, érdemes művész,
  • 77 éve Bánsági Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja,
  • 64 éve Dan “Woody” Woodgate, a Madness zenekar dobosa,
  • 48 éve Litkai Gergely humorista, forgatókönyvíró,
  • 35 éve pedig Janicsák Veca Fonogram-díjas énekesnő.

MARAD A NAPSÜTÉS SZEGEDEN

Továbbra is zavartalan napsütésre számíthatunk, csapadék sem várható Szegeden, azonban többfelé élénk lesz a keleti, délkeleti szél. Hajnalban pára- és ködfoltok alakulhatnak ki, a legalacsonyabb hőmérséklet ekkor 3 fok körül alakulhat, délutánra 16 fok köré melegszik a levegő.

VETERÁNAUTÓK LEPIK EL A MATY-ÉRT

Közel száz, az 1900-as évektől kezdve gyártott kiváló állapotban lévő veteránautók és motorok érkeznek szombaton a Maty-érre! Az autócsodák egy „élő ipartörténeti kiállítást” alkotnak majd, amelyek megtekinthetők a helyszínen az érdeklődőknek is.

SZEGED LEGIJESZTŐBB HÉTVÉGÉJE JÖN

Október 18-án és 19-én igazi rémálomsorozat érkezik a Kárpátia Filmszínházba: pénteken 18:00-tól „A kopogás” című horrorral nyitják meg a hétvégét, majd szombaton „A látogatás” teszi fel az i-re a pontot. Ne hagyd ki az év legfélelmetesebb filmes élményét, amit a szegedi Kárpátia Filmszínház biztosít ezen a hétvégén a horrorrajongóknak. Gyere el és tapasztald meg, milyen az igazi hidegrázás, amire biztosan emlékezni fogsz!

JÓTÉKONYSÁGI SÜTIVÁSÁR MIRKÓÉRT!

Családias hangulatú, jótékonysági napra hívnak mindenkit szombaton a Móra Ferenc Múzeum előtti térre! Az esemény apropója a Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő 9 éves Sárközi Mirkó megsegítése lesz, akinek hatalmas mennyiségű összegre van szüksége a gyógyuláshoz. Lesz süti- és ételvásár, játszóház, lufihajtogatás és minden földi jó a rendezvényen. Segítsünk mi is a kisfiúnak, hogy meggyógyulhasson!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb