MindenmásSzegedi Arcok

A szegedi születésű, világhírű divattervező, Sándor Szandra ruháját újabb világsztár viseli! Mutatjuk, kiről beszél a világ! (fotó)

Sándor Szandra, a Nanushka márka megálmodója és szegedi születésű vezető tervezője ismét a világ figyelmének középpontjába került. Serena Williams, a teniszvilág legendája, a Nanushka 2024-es őszi/téli kollekciójának egyik darabját, a letisztult eleganciát képviselő Amabel ruhát választotta a Glamour Global Woman of the Year címlapfotózására. Ezzel újabb híresség került a magyar márka rajongói közé, akik egyre többen választják Sándor Szandra fenntartható, modern dizájnjait.

Serena Williams, a világ egyik legnagyobb teniszezője, a Nanushka legújabb, 2024-es őszi/téli kollekciójának egy darabjában, a kék Amabel ruhában tündökölt a Glamour Global Woman of the Year díjátadó kapcsán. Az interjújához és a címlapfotózáshoz is ezt az elegáns, letisztult stílusú ruhát választotta, amely a magyar divattervező, Sándor Szandra tervezésének újabb nemzetközi sikere. A szegedi születésű dizájner egyre nagyobb nevet szerez magának világszerte, és a Nanushka mára számos híresség kedvenc márkájává vált.

Sándor Szandra nemcsak Magyarországon, hanem a világ különböző pontjain is építi karrierjét, és újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen New York-i üzletük most új, exkluzív helyszínre költözött. Az üzlet stílusában és dizájnjában tökéletesen tükrözi a márka értékeit: fenntarthatóság, minimalizmus és modern elegancia. A márka követői már most dicsérik az új helyszínt, ami méltó otthont biztosít a Nanushka daraboknak.

Világsztárok kedvence: Serena Williams és még sokan mások választják a Nanushkát

A Nanushka márka Sándor Szandra szárnyai alatt folytatja diadalútját, és egyre több világsztár öltözik a márka ruháiba. Serena Williams mellett olyan hírességek is előszeretettel viselik a magyar tervező darabjait, mint Kate Hudson, Katie Holmes vagy a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan, aki a Washington Post fotózásához választott egy Nanushka ruhát. Ezek a sztárok nemcsak a stílust, hanem a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségét is nagyra értékelik, amely ma különösen fontos szerepet játszik a divat világában. Néhány kép azokról, akik a szegedi büszkeségünk ruháját választották.

A legújabb kollekció – amelynek egyik darabját Serena Williams is viseli – tovább erősíti a Nanushka nemzetközi hírnevét, és újabb lépést jelent a márka világméretű terjeszkedésében. Ha te is szeretnél részesülni ebből a különleges divatélményből, látogass el a Nanushka üzleteibe vagy nézz körül az online kínálatban!

Nanushka: A fenntartható divat és a világsztárok választása

A Nanushka márka folyamatosan tágítja határait, és a legnagyobb világsztárok kedvenceivé válik. Serena Williams választása is azt mutatja, hogy a szegedi gyökerekkel rendelkező Sándor Szandra tehetsége továbbra is határtalan. Az Amabel ruha tökéletesen tükrözi a márka letisztult, fenntarthatóságra épülő stílusát, amely világszerte egyre népszerűbb.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb