Sport

Csütörtökön Szeged több büszkesége is összegyűlik: a Pick Aréna lelátóján fog szurkolni a párizsi paralimpia bronzérmes asztaliteniszezője, Major Endre

Nagy napnak ígérkezik a csütörtök, ugyanis aznap a Bajnokok Ligájában a norvég Kolstad csapatát fogadja az OTP Bank – Pick Szeged csapata. Külön izgalom, hogy a lelátón velünk szurkol majd a párizsi paralimpiai bronzérmes asztaliteniszezője, Major Endre.

Egyfajta hagyománnyá vált a csapat életében, hogy minden egyes mérkőzésen neves sportolók szorítanak nekik. Az idei BL-szezonban a Magdeburg elleni találkozón a birkózó, Losonczi Dávid, a Nantes elleni összecsapáson pedig a sakkozó, Lékó Péter erősítette a #kékek táborát.

A CSÜTÖRTÖKI MECCSRE A PÁRIZSI PARALIMPIA SZEGEDI HŐSÉT HÍVTÁK MEG

A klub erre a mérkőzésre a párizsi paralimpia szegedi hősét, a bronzérmes asztaliteniszezőt, Major Endrét hívta meg. A város büszkesége már nem először szurkol a csapatnak, szinte visszatérő vendégnek számít. A csapat weboldalán azt írják, hogy a meccs kezdete előtt a felvezető műsorban beszélgetnek majd Endrével, és természetesen megvillan majd a bronzérem is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb