MindenmásSzegedi Arcok

Polgárőr példakép Szegedről: Virágh László elnyerte a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet!

Az Országos Polgárőr Szövetség a polgárőrség legmagasabb elismerésével, a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrenddel jutalmazta Virágh Lászlót, a Subasa, Sziksóstó és Öreghegy Polgárőr Egyesület elnökét. Az elismerést az október 23-i ünnepségen, Soltész Miklós államtitkár és Dr. Túrós András, az OPSZ elnökének közreműködésével adták át. Szívből gratulálunk, László, és köszönjük fáradhatatlan munkádat Szeged és közössége érdekében!

A szegedi polgárőr mozgalom újabb kiemelkedő eredményét ünnepelhetjük! Az október 23-i ünnepségen, amelyen az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire emlékezünk, egy különleges elismerés is gazdára talált. Az Országos Polgárőr Szövetség az érdemdús szolgálatot nyújtó polgárőröket a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrenddel tünteti ki, amely a polgárőrség legmagasabb kitüntetése. Az idei díjazott Virágh László, a Subasa, Sziksóstó és Öreghegy Polgárőr Egyesület elnöke lett.

Legutóbb júniusban írtunk Virágh László és a polgárőr egyesület kitartó munkájáról, amely Szeged környékén számos alkalommal bizonyította elkötelezettségét a közbiztonság és a közösségi összefogás terén. Ha esetleg lemaradtál volna, mindenképp nézd meg legutóbbi beszámolónkat, amelyben részletesen bemutattuk, hogyan teszik élhetőbbé városunkat!

A forradalom évfordulóján tartott ünnepségen, Soltész Miklós államtitkár és Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke adták át az elismeréseket, köztük Virágh Lászlónak a méltán megérdemelt Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet. A kitüntetés nemcsak Szeged polgárőreinek munkáját dicséri, hanem ráirányítja a figyelmet a polgárőr mozgalom fontosságára a közbiztonság és a társadalmi felelősségvállalás terén.

Tudtad? A Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend az egyik legmagasabb rangú kitüntetés, amelyet polgárőrök kaphatnak Magyarországon. Ezt az elismerést azok kapják, akik évek, sőt, évtizedek óta fáradhatatlanul dolgoznak a közbiztonság megőrzéséért és a polgárőr mozgalom népszerűsítéséért. Szívből gratulálunk Virágh Lászlónak, aki példaképévé vált a szegedi polgárőrök közösségének!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb