Mindenmás

Napi pakk: marad a napos idő, ma van a magyar népmese rendezőjének születésnapja, továbbra is ebzárlat és legeltetési tilalom van érvényben

Indul egy újabb pörgős munkahét. A jókedvet semmi sem szegheti, hiszen az időjárásunk ismét a naposabb oldalát mutatja meg nekünk. Ma ünnepli születésnapját gyermekkorunk kedvenc meséinek rendezője. Ne feledd, még mindig legeltetési tilalom és ebzárlat van érvényben vármegyénkben. Itt a napi pakk, minden fontos információval hétfőre!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A MAGYAR NÉPMESÉK RENDEZŐJÉNEK SZÜLETÉSNAPJA

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Orsolya, Kende, Klementina, Zselyke és Zsolt Szeged365 olvasónknak! Érdekességek:

  • 191 éve született Alfred Nobel svéd kémikus és gyáros, a dinamit feltalálója, a Nobel-alapítvány létrehozója.
  • 83 éve született Jankovics Marcell rajzfilmrendező, grafikus, művelődéstörténész (Gusztáv, Magyar népmesék).
  • 43 éve ma Prágában súlyos balesetet szenvedett egy magyar repülőgép, de mindenki életben maradt.

NAPSUGARAS ŐSZ

Bizony hideg lesz a hétfő reggel, mindössze 3 fokot mutathat a hőmérő, szóval reggel elfér rajtunk egy vastagabb kabát. A nap nagy részében viszont napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Napközben a maximum hőmérséklet 17 fok körül alakul Szegeden.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Kepernyofoto-2024-10-20-15.13.54.png a fájlnév

MENNYEI PULLED PORK TÁL HÉTFŐRE A NAPFÉNY MŰTEREMBŐL


Ahogy az ősz egyre hűvösebb napokat hoz, a Napfény Műterem kellemes 
belső tere meghív, hogy felfrissülj és felmelegedj. Itt hétfőtől péntekig ínycsiklandó déli ajánlatok várnak, és a kedves kiszolgálás mindig mosolyt csal az arcodra. Nézzétek meg, hogyan készítik ezt az ínycsiklandó ételt, és győződjetek meg róla, hogy tényleg ellenállhatatlan! Próbáld ki déli ajánlataikat, garantáltan nem fogsz csalódni! Hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00 órától, vagy látogass el a Napfény Műterembe, ahol az őszi hangulatú, kellemesen fűtött belső térben megebédelhetsz. Ráadásként egy ajándék limonádéval is megörvendeztetnek. Jó étvágyat kívánunk!

MÉG MINDIG EBZÁRLAT ÉS LEGELTETÉSI TILALOM VAN VÁRMEGYÉNKBEN

Október 5-től indul a repülőgépes rókavakcinázás az ország keleti és déli vármegyéiben, ezzel párhuzamosan ebzárlat és legeltetési tilalom lesz érvényben az érintett térségekben. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb