Mindenmás

Balesetes kedd este: két autó egymásba szaladt a Temesvári körúton, a Kertész utcában pedig kigyulladt egy másik jármű

Nem úsztuk meg balesetek nélkül a kedd estét sem. Újabb két esetről kaptunk információt. Két autó egymásba szaladt a Temesvári körúton, nem sokkal korábban pedig a Kertész utcában kigyulladt egy másik jármű.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Temesvári körúton történt balesetben szerencsére nem sérült meg senki. A helyszínen nincs forgalomkorlátozás, zavartalanul haladhat a forgalom.

A balesetet megelőzően, mint Olvasóinktól értesültünk, egy autó égett a Kertész utcában. A szakemberek ott is a lángokat eloltották már.

A GLATTFELDER TÉRNÉL IS BALESET TÖRTÉNT

A kanyarban vesztegel a villamos a József Attila sugárúton, a Novotel magasságában, kaptuk a hírt Olvasónktól, Rebekától. Mint írta, a jármű a forgalmat is akadályozza. A Szegedi Közlekedési Kft tájékoztatása szerint baleset történt a Glattfelder térnél, pótlóbuszokra számíthatnak az utasok.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb