Mindenmás

Baleset történt a Glattfelder térnél, a villamos a kanyarban vesztegel, pótlóbuszok szállítják az utasokat

A kanyarban vesztegel a villamos a József Attila sugárúton, a Novotel magasságában, kaptuk a hírt Olvasónktól, Rebekától. Mint írta, a jármű a forgalmat is akadályozza. A Szegedi Közlekedési Kft tájékoztatása szerint baleset történt a Glattfelder térnél, pótlóbuszokra számíthatnak az utasok.

Kedd délután fél hét környékén kaptuk az információt olvasónktól, hogy a József Attila sugárúton, a Novotel magasságában vesztegel egy villamos. Mint megtudtuk, a jármű a kanyarban áll, a forgalmat is akadályozza.

A baleset miatt a József Attila sugárút felől érkezve nem lehet balra fordulni. Tarján felől pedig jelenleg nem járnak a villamosok.

Rebeka fotókat is küldött, melyeket nagyon köszönünk:

BALESET TÖRTÉNT A GLATTFELDER TÉRNÉL

A Szegedi Közlekedési Kft tájékoztatása szerint baleset történt a Glattfelder térnél. Emiatt Tarján vá. és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak. Érintett járatok: 3-as, 3F-es, 4-es villamosvonal, valamint a 9-es, 19-es trolibuszvonal.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb